Business design: Per què és important pel futur?
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

Business design: Per què és important pel futur?

26-05-2020

OfflineEventAttendanceMode EventScheduled
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Business design: Per què és important pel futur? Business design: Per què és important pel futur? Business design: Per què és important pel futur?

La situació actual ha propiciat l’aparició de noves maneres de treballar, amb processos automatitzats i que es fan de manera remota i/o telemàtica. Les empreses i grans marques han hagut d’adaptar-es aquests canvis de manera ràpida i imprevista i és per això que, d’ara en endavant, es valorarà molt més un nou perfil de professional capaç d’anticipar-se al futur i d’identificar oportunitats innovadores: el Business Designer.

Què fan els Business Designers i quines qualitats i coneixements han de tenir per realitzar la seva feina? Durant el webinar del dimarts 26 de maig,  Gunes Kocabag, Innovation consultant i coordinador del BA (Hons) in Business Design, i Margarita Solovyeva, exalumna de l’IED, parlaran sobre les característiques d’aquesta professió emergent.

Si vols saber com les futures organitzacions poden ser més eficients en el desenvolupament de la innovació, no t’ho perdis!

Dia: Dimarts, 26 de maig

Hora: 18.30h

Idioma: Anglès

Registra’t aquí!