Bogotá Fashion Week 2019
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Bogotá Fashion Week 2019

02-04-2019

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Bogotá Fashion Week 2019 Bogotá Fashion Week 2019 Bogotá Fashion Week 2019

La nova edició de la Bogotà Fashion Week ens transporta a un món imaginat per ments creatives, compromeses, conscients, autèntiques, contemporànies, espirituals i pragmàtiques.

Per segon any, un equip de docents de l’IED Barcelona s’ha encarregat de la curadoria de les 48 col·leccions que es presentaran del 2 al 4 d’abril a Bogotà. La trobada més important de la moda a Colòmbia, organitzada per la Cambra de Comerç de Bogotà, ha comptat amb la participació d’Anna Sabater en l’àmbit de la vestimenta, Juan Antonio López en accessoris i marroquineria, i Isabel Uribe en joieria, com a curadors internacionals.

Els tres docents de l’IED han treballat juntament amb tres curadors nacionals amb els quals han definit el concepte d’aquesta edició: Teixint el futur.

Les emocions dels dissenyadors es plasmen en propostes conceptuals on la seva personalitat es projecta de manera individual i alhora connectada a un imaginari col·lectiu alimentat per les corrents d’un pensament de futur”, explica Ana Sabater sobre la segona edició de la BFW.

Sensibilitat esperançadora, genuïna autenticitat i desafiar models, són els tres subtemes que es podran apreciar en les col·leccions que es presentaran a l’Àgora Bogotà. L’IED col·laborarà, a més, atorgant una beca Creativity & Business Schoolarships per a un curs d’estiu al juliol 2019, a la millor col·lecció segons el criteri de curadoria, avaluant els processos creatius, el talent i la capacitat de crear marca i negoci.

Així mateix, durant la plataforma es realitzaran 15 passarel·les, dues performances i jornades acadèmiques sota el títol “Converses BFW” que comptaran amb 20 convidats nacionals i internacionals. Edgardo Osorio, dissenyador de la marca Aquazurra, Silvia Tcherassi, creadora de la marca que porta el seu mateix nom, i Nina García, editora de la revista Elle i ambaixadora del BFW, seran els convidats internacionals.