APDI OPEN DOORS
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

APDI OPEN DOORS

03-12-2019

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
APDI OPEN DOORS APDI OPEN DOORS APDI OPEN DOORS

El dimarts dia 3 de desembre a partir de les 16:00h, l’Associació Professional de Dissenyadors d’Il·luminació –APDI– amb la col·laboració del IED Barcelona, celebra “APDI Open Doors”, una interessant trobada amb la indústria de la il·luminació que inclourà tallers, xerrades i trobades de networking.

En aquesta sessió dialogada i participativa, Antoni Arola compartirà amb els assistents el viatge vital que han suposat els seus 25 anys d’experiència en el món de la il·luminació i que ara ens convida a celebrar amb ell. El seu sentit comú li ha permès abordar amb brillantor una carrera molt transversal dins del disseny en la qual la seva faceta d’escultor ha estat clau, afició pel dibuix i interès per l’art contemporani.

En la primera part del programa es presentaran els Tallers d’Innovació i Llum, de part de les empreses patrocinadors de la APDI en col·laboració amb dissenyadors d’il·luminació com Mariel Fuentes, Alfred Sà, Javier Górriz, Sara Ortega Donoso, Gisela Steiger, Susana Barea, Mauro Vazquez, María Güell, Lara Elbaz, Maurici Ginés, Ana López Baldán i Carlos Sierra. La coordinadora del CSP en Smart Design i docent de l’IED, Michela Mezzavilla (ReMM Studio), també dirigirà un taller durant la jornada. 

La trobada també inclourà una breu presentació del projecte Women in Lighting a càrrec de la seva ambaixadora a Espanya, Esther Torelló, de la revista lightecture. Women in Lighting és una iniciativa internacional present a més de 50 països i liderada per  Light Collective, que dóna visibilitat a les dissenyadores d’il·luminació. Neix per promocionar els seus èxits, celebrar els seus projectes i elevar la seva presència dins al sector.

 

Per tancar la jornada i celebrà el 10è aniversari de l’APDI se serviran unes cerveses juntament amb un pica-pica solidari, organitzat per la dissenyadora Nikoleta Theodoridi, responsable del projecte sObres Mestres, un restaurant pop-up que busca evitar el malbaratament alimentari utilitzant productes recuperats, frescos i de proximitat.  

 

PROGRAMA:

16:00 – Benvinguda

16:30 – Tallers d’Innovació i Llum (4 X 30 minutos)

19:00 – Agraïments de l’APDI i l’IED

19:30 – «25 Anys de Llum» amb Antoni Arola

20:30 – Celebració 10è Aniversari APDI

21:00 – Networking acompanyat de pica-pica de sObres Mestres

21:45 – Comiat

L’esdeveniment és gratuït, confirmació prèvia aquí.

 

APDI Open Doors

Data: martes dia 3 de desembre

Hora: De 16:00h a 21:45h

Lloc: IED Barcelona, Biada, 11, Barcelona