Alessandro Manetti participa a “La diversità fa la differenza. Le direzioni del Design”
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

Alessandro Manetti participa a “La diversità fa la differenza. Le direzioni del Design”

26-05-2016

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Alessandro Manetti participa a “La diversità fa la differenza. Le direzioni del Design” Alessandro Manetti participa a “La diversità fa la differenza. Le direzioni del Design” Alessandro Manetti participa a “La diversità fa la differenza. Le direzioni del Design”

Amb motiu del 50 aniversari de l’IED, Alessandro Manetti, director de l’IED Barcelona, i Riccardo Balbo, director de l’IED Torí, participaran a la taula rodona “La diversità fa la differenza. Li direzioni del Design” el dijous 26 de maig a les 18.30h al Circolo del Design de Torí.

Moderat per Francesca Russo, editora de DDN Magazine, el debat girarà entorn del disseny com a resultat de solucions diferents i creatives; el procés de creació d’un projecte creatiu; què és el design thinking, i com la diversitat s’ha convertit en un concepte imprescindible per al disseny.

El IED organitza aquesta trobada per homenatjar els seus 50 anys d’història des de la seva fundació en 1966 i analitzar com ha aconseguit marcar la diferència dins del panorama de la formació. Així mateix, l’IED comptarà amb la presència de l’IED Barcelona en una trobada que coincidirà amb la iniciativa “Torino incontra la Spagna”, organitzada per la ciutat de Torí per 2017.

LA DIVERSITÀ FA LA DIFFERENZA. Érem diferents fa 50 anys, quan van començar. Ho som encara avui dia i no tenim por de canviar perquè creiem que solament qui estima la diversitat pot fer de l’originalitat la seva pròpia professió. Aquesta és la diferència.

Lloc: Circolo del Design (Via Giolitti 26/A, Torí)
Dia i hora: 26 de maig de 2016 a les 18.30