Alessandro Manetti en Biz Barcelona
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

false

Alessandro Manetti en Biz Barcelona

02-07-2015

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Alessandro Manetti en Biz Barcelona Alessandro Manetti en Biz Barcelona Alessandro Manetti en Biz Barcelona

Dijous 2 de juliol Alessandro Manetti, director de l’IED Barcelona Escola Superior de Disseny, impartirà una conferència al saló Biz Barcelona sobre “Com el procés del disseny i la tecnologia pot canviar la vida de les persones: l’exemple del CERN”. 

Descripció de la xerrada:
Disseny, tecnologia i comunicació són cada vegada més importants en la societat contemporània com a vectors d’innovació en els estils de vida de les persones i les relacions socials dels entorns urbans. 

L’IED Barcelona Escola Superior de Disseny, L’ Escuela Técnica Superior de Ingeniería de Telecomunicación de Barcelona  de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i ESADE Business and Law School han estat seleccionades per participar al CBI (Challenge Based Innovation), un projecte internacional per col·laborar amb el CERN (European Organization for Nuclear Research), centre capdavanter mundial en física de partícules, en la recerca de noves solucions per al futur de la humanitat. La iniciativa pretén unir la distància entre ciència i societat, impulsant un programa de formació experimental sobre innovació a estudiants de tot el món.

Els resultats van ser sis prototips que incorporen el repte d’utilitzar el component tecnològica interpretat a través del disseny com a eina per solucionar problemes quotidians de les persones.

Dia: 2 de juliol
Hora: 14h
Lloc: Biz Barcelona – Fira de Barcelona – Montjuïc