TRANSICIONS – BDW 2019
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

TRANSICIONS – BDW 2019

12-06-2019

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
TRANSICIONS – BDW 2019 TRANSICIONS – BDW 2019 TRANSICIONS – BDW 2019

La Barcelona Design Week torna en la seva 14a edició sota el concepte “Transicions” del 12 al 20 de juny per tal de reflexionar sobre les capacitats del disseny i el seu rol en qualsevol transició.

El IED està present en diferents activitats:

El projecte multidisciplinari per a la mobilitat inclusiva Toyota WE i un projecte de sociologia realitzat per alumnes de moda es presenten en un workshop pensat per a desenvolupar un mapa col·lectiu d’iniciatives d’innovació social impulsat per EDIVI – Educació per al disseny per viure.

El docent de l’Àrea Design, Oscar Guayabero, imparteix la conferència La Via Papanek, sobre els antecedents i el llegat del dissenyador i educador Victor Papanek, considerat un dels precursors de l’activisme social i la sostenibilitat en el disseny.

Exposició dels projectes guanyadors del concurs «El Disseny. Un viatge entre Itàlia i Espanya» convocat per l’Ambaixada d’Itàlia a Madrid en l’àmbit de la iniciativa ITmakES. Els projectes de les alumnes de l’àrea de Design estan exposats en la Fundació Enric Miralles.

Desfilada de les col·leccions de final de carrera dels estudiants del Títol Superior en Disseny de Moda i BA (Hons) in Fashion Design. 

Conferència de Raffaella Perrone, directora operativa de l’àrea de Design, sobre Bruno Munari.

Per a més informació sobre activitats, workshops i conferències, visita la pàgina web de la BDW 2019