Els límits entre art i tecnologia en la moda a YoMo Festival
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

Els límits entre art i tecnologia en la moda a YoMo Festival

26-02-2019

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
Els límits entre art i tecnologia en la moda a YoMo Festival Els límits entre art i tecnologia en la moda a YoMo Festival Els límits entre art i tecnologia en la moda a YoMo Festival

La setmana dedicada a la tecnologia mòbil a Barcelona ens fa descobrir noves propostes i tecnologies que dominaran la nostra quotidianitat en un futur molt proper. El Mobile World Congress, que té lloc del 24 al 28 de febrer, abordarà la connectivitat intel·ligent en la seva nova edició explorant de quina manera la tecnologia s’utilitza per a oferir experiències personalitzades i altament assertives.

En aquesta ocasió, l’IED Barcelona torna a presentar un Fashion Tech Show que tindrà lloc durant The Youth Mobile Festival en el qual 10 looks realitzats per alumnes del Títol Superior en Disseny de Moda i el BA (Hons) in Fashion Design són els protagonistes d’una performance experimental ideada per l’artista i ballarí Enrique Perezalba Xarxa.

Les creacions estan sent realitzades a partir d’un taller que qüestiona els sistemes de conceptualització, producció i fabricació de les peces amb la digitalització. Un diàleg entre art, disseny i tecnologia moderat per Noumena, Appareil i Lowpoly. El workshop platejava noves metodologies que poden trencar amb els sistemes actuals i buscar alternatives “zero waste” per a convertir la moda en una indústria més ètica i sostenible.

Horaris Fashion Forward Fabrication Show

Dimarts dia 26 de febrer – 11h i 13.45h

Dimecres dia 27 de febrer – 11h i 13.45h

Dijous dia 28 de febrer – 11h i 13.45h

Divendres dia 1 de març – 11h, 12.30h i 13.45h

Dissabte dia 2 de març – 11h, 12.30h i 13.45h

Més informació, aquí