25 ANYS DISSENYANT EL FUTUR
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

25 ANYS DISSENYANT EL FUTUR

18-11-2019

EventAttendanceMode
IED Barcelona
Biada 11 Barcelona, 08012
IED Barcelona
free
IED Barcelona
25 ANYS DISSENYANT EL FUTUR 25 ANYS DISSENYANT EL FUTUR 25 ANYS DISSENYANT EL FUTUR

L’IED Escola Superior de Disseny celebrarà al Museu Guggenheim Bilbao el dilluns dia 18 de novembre el 25è aniversari de la seva arribada a Espanya l’any 1994 amb un homenatge a la creativitat i al talent. L’esdeveniment s’emmarca dins al programa TOPArte del Museu, en motiu de la celebració de la Bilbao Bizkaia Design Week.    

El Museu d’art contemporani acull una desfilada de moda de dissenyadors nacionals i internacionals amb vint-i-cinc col·leccions d’exestudiants de l’IED Madrid i de l’IED Barcelona, que mostren el passat, present i futur de l’IED. Un recull eclèctic de peces de roba i visions que destaquen la individualitat dels dissenyadors i defineixen el futur de la moda.

Per a l’ocasió, també es projectarà una mostra audiovisual que ressalta l’impacte del disseny en el nostre entorn i la capacitat dels estudiants per definir el futur.

Entre els dissenys s’hi troben col·leccions de reconegudes firmes de moda nacionals i internacionals, joves promeses emergents, dissenyadors amb premis com Vogue Who’s On Next o Samsung EGO Innovation Project, i habituals a la Setmana de la Moda de Nueva York, Mercedes Benz Madrid Fashion Week o 080 Barcelona Fashion.

A més, un exalumne de l’IED Madrid, una de l’IED Barcelona i un altre de de l’IED Milán, presentaran dos looks cadascú exclusivament en homenatge al 60è aniversari de la construcció del Museu Guggenheim de Nueva York, dissenyat per l’arquitecte Frank Lloyd Wright.

Pots saber més sobre els dissenyadors i veure la desfilada en directe aquí.

Dissenyadors:

Ainhoa Aparicio (Amentia), Andra Handaric, Andrés Zurru, Andrés García Cruz, Brenda González, Carla Alberch, Carlota Barrera, Cristina Tamborero, Cynthia Buttenklepper, Edward Cuming (Eddie Cuming), Eñaut Barruetabeña (Eñaut), Francesco Murano, Idan Gilony (UY Studio), Inés Monjo, Leyre Valiente, Manuela González Hidalgo (Ela Fidalgo), Maria Rosenfeldt (Heridadegato), Maria Clè Leal, Moisés Nieto, Paula Stölt, Paolo Chulia, Prisca Franchetti (PRISCAVera), Rytas Matuliuskas, Sonia Carrasco, Tiscar Espadas, Tiago Valente i Vivian Alarcón.  

 

Dia: dilluns 18 de novembre

Hora: 19.30h 

Lloc: Museu Guggenheim Bilbao – Abandoibarra Etorb., 2, 48009 Bilbo. 

Accés exclusivu amb invitació. 

Disseny de la identitat gràfica realitzada pels exalumnes Federico Abascal (@fed.abascal) i Santiago Restrepo (@the21night). 
 
Con la colaboración de: