Sobre la seu
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

Sobre la seu

L’Istituto Europeu di Design va obrir la seu a la ciutat de Barcelona el 2002 i actualment és un dels centres de referència en la formació de disseny amb un reconeixement destacat tant nacional com internacional.

L’IED Barcelona Escola Superior de Disseny és el centre d’educació més internacional i multicultural d’Espanya, el 65% dels alumnes són estrangers i un 36% dels cursos s’imparteixen en anglès. Ofereix formació de Títols Superiors Oficials en Disseny, Bachelors of Arts (Honours) atorgats per la Universitat de Westminster, Diplomes IED, Màsters, Postgraus, Programes de Formació Contínua i Cursos d’Estiu, en les àrees de Moda, Design, Visual Communication i Management for Creative Industries.

Tots els cursos s’imparteixen a una nova seu inaugurada el 2011 de més de 5.000 m2. L’edifici integra les claus del Design For All amb l’objectiu d’estimular l’experimentació creativa i el diàleg entre usuaris i disciplines, valors característics de l’escola.

La vinculació amb el teixit empresarial és un altre aspecte que defineix l’IED Barcelona. La col·laboració proactiva entre el món acadèmic i el món laboral és un valor clau en la creació de sinèrgies i oportunitats, per aquesta raó els alumnes realitzen propostes reals amb tot tipus d’empreses i institucions. L’escola fomenta una nova metodologia aplicada a la formació en disseny capaç d’assimilar i interpretar els constants canvis, i transformar-los en contingut formatiu útil perquè els alumnes sàpiguen respondre a les necessitats del mercat laboral actual.