Tour Virtual
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

Tour Virtual

L’IED Barcelona imparteix tots els seus cursos en dues seus, Point One i Point Two, totes dues situades al barri de Gràcia.

POINT ONE 

Es tracta d’una seu inaugurada l’any 2011 de més de 5.000 m². L’edifici, realitzat per l’estudi Franconi Gonzalez Architects en col·laboració amb l’estudi Proa Solutions, és el resultat de la reforma i rehabilitació d’una antiga fàbrica tèxtil, en un barri amb una forta personalitat i una gran tradició industrial.

Aquest edifici es compon de quatre plantes que integren els valors i beneficis del Design For All amb l’objectiu d’estimular l’experimentació creativa i el diàleg entre els alumnes i les diferents disciplines. L’edifici prioritza espais amplis i flexibles repartits entre la primera i l’última planta que faciliten la intervenció i el treball col·lectiu. La resta de l’edifici acull aules, i tallers adaptats a les diferents àrees de formació en Moda, Design, Visual Communication i Management for Creative Industries. També dedica espais a conferències i esdeveniments com l’Aula Magna i el Open Space.

POINT TWO

Un entorn dedicat a la recerca del vincle entre tecnologia i humanitat amb el disseny com a eix vertebrador, situat a 400 metres de la seu principal. Un total de 2.000 metres quadrats distribuïts en set plantes que integren aules flexibles i dinàmiques i conviden a utilitzar metodologies creatives que generin innovació.

Un entorn que s’obre a la promoció de soft skills, competències inherents a l’ésser humà, com la creativitat, la resolució de problemes complexos, noves formes de lideratge, gestió d’equips o el pensament crític, i a l’experimentació mitjançant projectes estretament vinculats amb la ciutat.

La remodelació arquitectònica de l’espai s’ha dut a terme per Franconi Architects, el mateix estudi que es va ocupar de les obres de IED Point One l’any 2011.

(Sant Salvador, 70-72, 08024 Barcelona)