Grup IED
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Seat Mergo |

Projecte: Seat Mergo

Grup IED

L’Istituto Europeu di Design (IED) va néixer a Milà fa més de 50 anys com una institució privada especialitzada en el sector de la formació, el desenvolupament i la recerca en l’àmbit del disseny i la comunicació. L’IED és avui un network internacional en contínua expansió, amb seus a Milà, Roma, Florència, Torí, Como, Venècia, Cagliari, Madrid, Barcelona, Sao Paulo i Rio de Janeiro.

El seu principal interès ha estat convertir-se, al llarg d’aquests anys, en un referent global de qualitat en la formació i la divulgació del disseny i la cultura a nivell internacional. Al voltant de 10.000 persones de prop de 90 països diferents estudien a l’IED cada any. S’imparteixen més de 200 cursos, entre Títols Superiors Oficials en Disseny, Bachelor of Arts (Honours) atorgats per la Universitat de Westminster, Diplomatures IED, Masters, Postgraus, Programes de Formació Contínua i Cursos d’Estiu.

L’objectiu de l’Istituto Europeu di Design és formar als joves en les àrees del Design, la Moda, el Visual Communication i el Management for Creative Industries, dotant-los d’instruments eficaços perquè sàpiguen respondre a les demandes del món professional actual. Per aconseguir-ho ha desenvolupat una metodologia didàctica, innovadora i diversificada, tractant aspectes com tecnologia i experimentació, expressivitat dels missatges i comunicació integrada, unit als problemes del mercat i els nous escenaris.