Lloguer d’Espais
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

Lloguer d’Espais

Des de la seva inauguració el novembre del 2011, l’IED Barcelona ha estat escollida com a seu d’esdeveniments públics i privats per a conferències, meetings, presentacions de productes, marques, etc. L’edifici de més de 5.000 m2 ofereix espais per a poder organitzar trobades plenes d’un ambient de disseny, internacional i cosmopolita. Està ubicat al barri de Gràcia, molt pròxim al centre de la ciutat, envoltat de restaurants i bars amb encant, molt ben comunicat i amb diversos pàrquings a la zona.

L’escola disposa d’espais de varis tamanys i capacitats, els esdeveniments es poden organitzar a l’Open Space, Aula Magna, classes, hall, pati, etc. Qualsevol espai ofereix un èxit assegurat i compte amb l’staff IED per garantir un esdeveniment de gran satisfacció.

Algunes de les empreses que han triat l’IED Barcelona per realitzar esdeveniments: La Festival, IAM, DELL, Selected, Webvisions, Open House Barcelona, Smashing Conference, Lighting Design Week, Rhino User Meeting, Infonomia, DRAFTFCB, LEGO© SERIOUS PLAY™, Danone, Adobe, Simfonic, Consulado de Italia, DRAFT, Agència de Residus de Catalunya, Instituto Italiano de Cultura de Barcelona, DB, Roba Amiga, Co Society, Textile Exchange, Arquitectura Reversible, Index Book, Designit, Gestalt etc.

Per a més informació contactar amb: eventos.barcelona@ied.es