FITS – Future Innovation Tailor-Made School
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

FITS – Future Innovation Tailor-Made School

BOOSTING ORGANIZATION CHANGE FOR SUSTAINABLE LEADING BUSINESS

Future Innovation Tailor-Made School (FITS) és el projecte que neix de l’Istituto Europeo di Design de Barcelona (IED) per donar respostes a la necessitat de formació i del canvi cultural de les organitzacions, en els futurs escenaris d’un món VUCA.  

A partir de la implementació global de l’IED i la seva sòlida experiència formativa, el projecte Future Innovation Tailor-Made School (FITS) proposa solucions que –a partir del design driven innovation– aconsegueixen resultats concrets, acompanyant les organitzacions a solucionar reptes que millorin la seva competitivitat, l’eficiència de les seves operacions, el seu procés de I+D, el procés de transformació digital, així com redissenyar de les seves estratègies de sostenibilitat o RSC.

Per això, Future Innovation Tailor-Made School proposa unes metodologies creatives i innovadores de Design Thinking i de System Thinking que aconsegueixin desplegar el potencial de talent, co-creació i innovació –això és la intel·ligència col·lectiva—que totes les persones i organitzacions posseeixen.

En línia amb les noves metodologies, FITS dirigeix a les Learning Organizations una proposta que supera el clàssic marc relacional consultor / client, aportant una nova visió de l’In-Company, amb una sèrie de programes especials dissenyats de manera “customitzada” en estreta col·laboració i co-disseny amb els beneficiaris dels processos d’aprenentatge. Les nostres organitzacions co-creadores venen del sector de la moda, la mobilitat, la comunicació visual, els espais, els serveis o la indústria innovadora. El nostre objectiu principal és generar un nou coneixement per a la organització que aporti un valor innovador, aplicable i mesurable des del minut zero amb eines d’autoavaluació contínua perquè els decisions makers interns puguin mesurar l’abast i els resultats de les accions del programa FITS en el seu entorn professional.

Contacte

fits@ied.es