Design Culture
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

false

Design Culture

L’IED Barcelona és un centre de formació i observatori de tendències i recerca, amb l’objectiu principal de reflexionar i educar en l’àmbit del disseny de manera interdisciplinària. Amb aquesta finalitat, l’escola ha realitzat innombrables projectes amb professionals del sector, alumnes i empreses de tot el món des de la seva arribada a Barcelona al 2002.

Personalitats com el Premi Nobel de la Pau Muhammad Yunus, els dissenyadors Richard Buchanan, Xavier Mariscal, Piero Lissoni, Giulia Mafai, Carsten Astheimer, Mario Eskenazi, el publicista Toni Segarra, el sociòleg Derrick de Kerchove o el creador de LEGO® SERIOUS PLAY® Robert Rasmussen, han realitzat a l’escola conferencies, workshops i presentacions com la Design Business Conference, Barcelona Women Meeting o la Presentació del film Chico & Rita. A més, l’escola participa constantment en reconeguts esdeveniments internacionals com el Saló Internacional del Moble de Milà, la Biennale Internationale Design Saint-Étienne, la Setmana de la moda de Milà, el Cercle de la moda de Bogotà i nacionals com Bread&Butter, 080 Barcelona, The Brandery, ModaFad, Barcelona Shopping Night, etc.

L’escola també ha editat diverses publicacions com el Five plus One Year Book i el Ten Years Book, sobre el futur i el present del disseny a través d’una selecció de projectes realitzats a l’IED Barcelona i diversos articles del director de l’escola Alessandro Manetti, el filòsof i director científic de l’IED Paco Jarauta, i Jürgen Salenbacher, brand strategist, docent i escriptor.