Campus Segur
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

Campus Segur

L’IED obra les seves seus a Espanya 

El món està canviant, i ara més que mai necessita la feina del dissenyador per refer-se, reinventar-se i tirar endavant. Per aquest motiu obrim les nostres portes, amb més ganes que mai, per tal que els nostres estudiants visquin l’experiència dels tallers, els labs, la vida als espais comuns i a les aules.

Comencem un nou curs amb un gran repte per endavant. El nostre objectiu principal, a més d’impartir la formació de qualitat a la qual ens comprometem, rau a cuidar la salut dels nostres estudiants i del nostre entorn. L’IED és una comunitat extraordinària feta per persones extraordinàries i, per tal que els nostres alumnes només s’hagin de centrar a aprendre i treure el màxim partit de la seva experiència, necessitem la col·laboració de tots. 

Perquè sols no podem. Per això, apel·lem a la responsabilitat de tots i cada un dels membres que conformen la comunitat IED. 

El què cadascú faci fora de l’escola, en aquest moment, tindrà una repercusió directa a la vida de moltes persones. Per això, comptem amb la responsabilitat del nostre staff, professors i alumnes, per tal que el repte de seguir amb el campus obert sigui una realitat. 

 

PODEU CONSULTAR LES MESURES ADOPTADES PER L’IED AQUÍ

Consulta el dossier amb totes les mesures a seguir si ets estudiants, docent o personal de serveis (staff).  

És obligatori assistir al centre amb una mascareta que compleixi amb la normativa UNE 0065:2020.

 

Quaslevol persona aliena a l’IED que hi acudeixi com a visitant ha de completar i firmar la declaració responsable que pots descarregar-te aquí o també a les recepcions de cada seu.

* Aquestes normes evolucionaran segons les noves directrius que emetin les autoritats sanitàries.