IED
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

IED Barcelona 2012.

IED

L’Istituto Europeu di Design (IED) neix a Milà el 1966 com una institució educativa en l’àmbit del disseny i la comunicació. L’escola és avui dia una xarxa internacional amb onze seus situades a Itàlia, Espanya i Brasil, especialitzada en la formació, el desenvolupament i la recerca de les disciplines del Disseny, la Moda, les Arts Visuals i la Comunicació.

Després de 50 anys d’experiència, l’IED es caracteritza per apostar per les iniciatives didàctiques i pràctiques relacionades amb l’àmbit empresarial, a través de la cultura del projecte i del seu departament d’I+ED (Investigació + Educació).

L’IED Barcelona Escola Superior de Disseny imparteix Títols Superiors Oficials en Disseny, Bachelor of Arts (Honours) atorgats per la Universitat de Westminster, Diplomatures IED, Màsters, Postgraus, Programes de Formació Contínua i Cursos d’Estiu. Establerta a Barcelona des del 2002, és l’escola més internacional d’Espanya que es defineix pel seu caràcter multicultural i multidisciplinari entre les àrees de formació, la seva col·laboració amb el món empresarial i la seva projecció cap a l’àmbit laboral.