Formació Contínua – Professional
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Formació Contínua – Professional

L’IED Barcelona proposa per als Professional Programs una metodologia dinàmica on el curs funciona com a laboratori d’anàlisis, d’intercanvi d’informació i de discussió de casos. Els participants tenen l’oportunitat de compartir experiències amb els ponents, en un clima d’estret diàleg que serveix com a punt de trobada dels seus coneixements actuals i les seves aspiracions professionals futures.

El pla d’estudis s’implementa en un entorn dinàmic, combinant en cada mòdul diferents tipologies de classe que permeten aquest enriquiment professional:

– Ponències on un prestigiós professional del sector exposa temes que són després analitzats a partir de casos d’estudi.

– Sessions de debat i anàlisi en què es discuteix sobre diferents models de treball, metodologies, eines, i les seves aplicacions.

– Classes tècniques sobre eines i recursos del sector impartides per prestigiosos professionals.

Estan dirigits a tots aquells perfils professionals, directius i / o de gestió que vulguin adquirir eines i metodologies específiques per a la gestió estratègica de la innovació i el canvi, tant per aplicar-lo en les seves pròpies empreses i / o projectes, com per impulsar i gestionar la competitivitat en les organitzacions per a les quals treballen.

S’adrecen a professionals amb trajectòria que vulguin aprofundir en metodologies específiques.

mngmnt

CSP en Project Management

2 de maig de 2022 - Barcelona - 3 mesos
El CSP (Continuing Study Program) en Project Management forma a professionals encarregats de gestar, planificar, executar, supervisar i implementar projectes des d’una perspectiva de lideratge per a poder equilibrar el seu abast, temps i pressupost. L’entorn de les indústries creatives,… Més info

CSP en Smart Lighting

2 de maig de 2022 - Barcelona - 3 mesos
El CSP (Continuing Study Program) en Smart Lighting ofereix una visió global de les últimes innovacions en il·luminació i els sistemes d’il·luminació intel·ligent i digital. En els últims anys, aquest sector ha anat experimentant una constant evolució a través de… Més info

CSP en Project Design and Management

20 de gener de 2022 - Barcelona - 3 mesos
Les bones idees per si soles no són suficients en un mercat cada vegada més competitiu. Un project manager facilita l’adequada coordinació dels actors involucrats i interrelacionats, al mateix temps que garanteix qualitat, rendibilitat i creació de valor . El… Més info