Graphic Design, itinerari en Motion Graphics and Video
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: EACH VIEW HAS A STORY TO REVEAL | Visual

PROJECTE: EACH VIEW HAS A STORY TO REVEAL

Sol·licitar informació

Graphic Design, itinerari en Motion Graphics and Video

Idioma: Anglès

Duració: 4 anys

Data d'inici: Setembre 2021

Crèdits: 240 ECTS

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: A partir de 13.900 € anuals.
Consulta les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

L’especialitat en Graphic Design Specialisation, itinerari en Motion Graphics and Video és equivalent a Grau Universitari (240 ECTS).

Aquest programa, impartit en anglès, forma a especialistes en comunicació visual capaços de conceptualitzar, estructurar i desenvolupar una comunicació eficaç mitjançant el domini de metodologia, tècnica i tecnologia audiovisual.

Durant l’itinerari formatiu d’aquest Títol Superior en Disseny s’aborda la comunicació visual, tant estàtica com en moviment, orientada al desenvolupament d’animacions, vídeo i entorns virtuals, així com també al branding, la identitat corporativa, el disseny editorial, el packaging, la senyalística, etc.

Al llarg de tot el procés d’aprenentatge, s’aposta per la cultura del projecte i les col·laboracions amb marques i empreses del sector.

 

Proyecto de unas tipografias del Undergraduate Degree in Graphic Design, Motion Graphics and Video
Projecte del Undergraduate Degree in Graphic Design, Motion Graphics and Video

Objectius

El primer any del curs està centrat en l’adquisició dels conceptes bàsics del disseny, la cultura i la metodologia de projecte. S’ensenya a atrevir-se, a crear i a comunicar.

En el segon any s’estudien les eines tecnològiques i projectuals. L’estudiant es centra en els coneixements informàtics d’Adobe Photoshop, Adobe illustrator, Adobe After Effect, Apple Final Cut, etc. A més s’insisteix en la importància que té la història darrere d’una peça audiovisual, les diferències de llenguatge narratiu segons les tècniques de rodatge, i la postproducció de la imatge en moviment.

En el tercer any es comencen a tenir experiències amb empreses i a fer projectes més tècnics i complexos amb prototips i costos reals. Es realitzen dissenys d’identitat corporativa, de packaging, senyalística i també un spot i un curtmetratge involucrant el so.

Durant el quart any es realitzen unes pràctiques obligatòries en una empresa i es tria l’especialització professional de cadascú. Es desenvolupa una instal·lació visual i s’aprofundeix en el coneixement de programes avançats. Finalment es realitza el projecte de final d’estudis (TFE) amb empreses reals.

 

Metodologia

La metodologia es basa en el learning by doing (aprendre fent) i promou la interdisciplinarietat entre les àrees de Design, Moda i Management for Creative Industries a través de workshops i projectes comuns.

El pla d’estudis proporciona a l’estudiant objectius d’aprenentatge que augmenten de dificultat al llarg dels quatre anys, culminant amb el projecte de final de carrera per a empreses reals.

Sortides Laborals

– Dissenyador gràfic

– Comunicador visual

– Director creatiu

– Director d’art

– Tipògraf

– Especialista en branding, imatge corporativa, editorial, packaging, senyalística, cartells, infografies, pàgines web, motion graphics

– Realitzador de storyboard, guió, curtmetratges, documentals, video art, so

– Director de fotografia, de video digital

– Etc.

Exalumnes IED VISUAL COMMUNICATION treballen a:

Vasava, Bassat Ogilvy, Shackleton Barcelona, H Magazine, Hangar Design Group, Metropolitan Magazine, Martin-Tissera-Lambert, Outline Studio, Zuluz.tv, Peragon, Common Sense, relajaelcoco, Hoet&Hoet, Umbria Jazz, Steer Davies Gleave, Stop Stealing My Look, Sarai Jacobs, Inoxcrom, Phranck, Little Buddha, etc.

Empreses

Empreses amb les que s’ha col·laborat al master: Alba Synchrotron, Ajuntament de Barcelona, Brands&Roses (Yorokobu), CCCB, CERN, ESADE, Essentialist, Everis, Fundació Pasqual Maragall, Gin NUT, La Fábrica-Madrid, Ling, Mercats de Barcelona, Oxfam-Intermón, Red Bull, UPC, Sónar.

COORDINACIÓ

ÁLEX BELTRÁN

És un dels responsables de l’estudi StuffedPixels a Barcelona, amb clients com Adidas, TMB, Seat,  o Volkswagen realitzant projectes de postproducció, tant en fotografia com en vídeo.

Creador d’experiències audiovisuals programades a Sónar Barcelona, Design Made Korea o Lowlands.

És professor certificat en aplicacions Pro d’Apple i d’altres eines com DaVinci Resolve.

Altres Cursos Relacionats

Graphic Design, itinerari en Motion Graphics and Video
Més info +
Graphic Design
Més info +
Disseny Gràfic
Més info +

Noticies relacionades

Un projecte de l’IED Barcelona a l’exposició “The Brave You” de TEDxBarcelona Woman 2017
Més info +
SANTIAGO RESTREPO, GUANYADOR DE L’IED BARCELONA SWAB STAIRS 2017
Més info +
Estudiants de l’IED Barcelona dissenyen una línia de samarretes per la Fundació Arrels
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí