Principles of Design Thinking
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Columbus | Management

Projecte: Columbus

Sol·licitar informació

Principles of Design Thinking

Edició:

Idioma: Anglès

Duració: 6 setmanes

Format: Online

Data d'inici: 21 de febrer de 2022

Crèdits: 2*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 660€

Introducció

El curs Principles of Design Thinking ofereix una iniciació al pensament del disseny com a manera de buscar oportunitats i solucions centrades en les persones, amb un enfocament creatiu i fent ús d’eines pròpies del disseny.

El Design Thinking és una manera de pensar, un mètode i un procés iteratiu no lineal en diferents fases que permeten dissenyar i implementar productes, serveis i solucions útils i innovadores centrades en l’usuari.

Objectius

– Entendre el Design Thinking com a manera de pensar i com a procés.

– Aplicar el Design Thinking amb la finalitat de detectar oportunitats de disseny.

– Descobrir i practicar eines pròpies de diferents disciplines del disseny: recerca en disseny, ideació, prototipado i testatge.

– Aprendre el procés per a dissenyar solucions útils i innovadores.

– Incorporar el pensament crític en l’anàlisi dels resultats i oportunitats obtingudes.

Metodologia

Es tracta d’un curs PBL, Project Based Learning, en el qual s’aprofiten les eines de l’e-learning per a impulsar tècniques de treball col·laboratiu i realitzar un procés de Design Thinking.

Cada assignatura està estructurada en tres parts per a facilitar l’aprenentatge i l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits:

Mètode
Com cal enfrontar-se a cada etapa del Design Thinking, entenent el perquè dels seus passos i en quins casos s’apliquen, seguint els consells i els trucs d’experts professionals.

Eines
Quines són les eines necessàries per a poder desenvolupar un procés de Design Thinking com, per exemple, mapatge d’ecosistema, perfils d’usuari, user journey,  tècniques de recerca, ideació, de prototipat ràpid i de testatge.

Aplicació
En cada etapa s’avança amb l’acompanyament d’un docent que ajuda el desenvolupament d’un procés de Design Thinking, un exercici que assenteixi les competències adquirides sobre el mètode i el maneig d’eines.

Perfil de l'estudiant

El curs està dirigit a tots aquelles persones que tenen interès en el procés creatiu, així com a tots aquells que volen explorar els territoris de la creativitat, entendre’ls i trobar en això un possible desenvolupament professional cada vegada més demandat pel mercat laboral.

– Professionals de sectors diversos que volen conèixer què és el Design Thinking i com es pot aplicar en la pràctica.

– Professionals involucrats en la gestió de projectes creatius centrats en l’usuari i amb un enfocament sistèmic i crític.

– Persones interessades a millorar els seus coneixements sobre el pensament de disseny.

Sortides Laborals

El Procés del Design Thinking es concep com una primera presa de contacte amb aquesta disciplina.

COORDINACIÓ

Manuela Procopio

Dissenyadora Estratègica i de Serveis

Formada en recerca per al Disseny i la Innovació, és Directora Operativa de l’Escola de Management i Design Strategies de l’IED Barcelona.

Ha fundat We Push, una consultoria de disseny de serveis i col·labora amb Partnos, una consultoria agile que ajuda a les organitzacions a millorar les seves operacions i la seva transformació organitzacional.

CREDITS

La planificació didàctica de tots els cursos IED Màster es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES).

IED Màster adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Màster expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

Curs d'estiu en Design Thinking for Business Transformation
Més info +
El Procés del Design Thinking
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat