Postgrau en Trends Research
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

Sol·licitar informació

Postgrau en Trends Research

Edició: 17ª

Idioma: Anglès

Duració: 3 mesos

Data d'inici: 18 de gener de 2021

Horari: Dimarts, dijous, divendres y lunes alternos, de 18.30h a 22.40h

Crèdits: 30*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 6.300€ (Taxa de matrícula 2.000€ + taxa de curs 4.300€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Postgrau en Trends Research ajuda als estudiants a desenvolupar una visió crítica per a identificar les forces que estan impulsant el canvi en la societat de consum i com aquests canvis representen noves oportunitats per a les empreses.

Els models actuals de publicitat, màrqueting i desenvolupament de productes sovint no estan sincronitzats amb l’evolució de la societat i com experimentem la vida quotidiana. És per això que mai ha estat tan important per a un professional de qualsevol àrea mantenir-se connectat amb la cultura, les expectatives i l’experiència del consumidor.

El Postgrau ofereix així els coneixements i eines per a detectar les principals tendències de consum, comprendre el seu impacte i aplicar-les amb èxit en l’entorn empresarial. Per a això, s’estructura en mòduls complementaris que segueixen les etapes de desenvolupament de projectes de recerca i inclou un treball pràctic en col·laboració amb una organització real.

Proyecto del Postgrado de Trends Research con vestimentas de materiales futuristas
Projecte del Postgrau en Trends Research

Objectius

– Identificar les principals tendències de consum basades en una varietat de fonts en línia i fora de línia.

– Analitzar les tendències dels consumidors aprenent a identificar com i per què es produeixen.

– Comprendre l’impacte que tenen o tindran en diferents sectors de l’economia.

Metodologia

El Postgrau està dividit en mòduls complementaris que segueixen les fases de desenvolupament dels projectes de recerca: Consumer Behavior, Industry Structure i Applyng Consumer Trends Research to Decision Making.

El temps de classe es divideix en classes teòriques impartides per practicants de renom, tallers, excursions per la ciutat per explorar negocis innovadors in situ i discussions amb professionals per aprendre de les seves opinions i coneixements.

Tot el procés finalitza amb un projecte pràctic individual que es desenvolupa contínuament al llarg de la durada del curs. El projecte brinda als estudiants l’oportunitat de posar en pràctica el que han après durant el programa i verificar la viabilitat de les seves propostes amb el suport d’una empresa patrocinadora.

Perfil de l'estudiant

– Graduats i/o llicenciats i professionals que, més enllà d’una curiositat avui dia imprescindible, vulguin adquirir els coneixements essencials per jugar un paper protagonista en el disseny de conceptes, serveis o productes que satisfacin al nou consumidor.

– Professionals que vulguin fer de la recerca de tendències la seva àrea de treball, o per a aquells que treballen en màrqueting, publicitat o disseny i vulguin aprendre a capitalitzar el valor de les tendències en el seu dia a dia. 

Sortides Laborals

– Forecasting

– Branding

– TrendsResearch

– Data Mining

– Mitjà social Monitoring

– Product Development

– Advertising

– Consultoria d’Innovació o recerca en el sector públic amb o sense ànim de lucre

EMPRESES

Empreses que han col·laborat amb el curs: Can Pizza i EWRA_Educate Wear Raise Awarness. 

COORDINACIÓ

Noelia Morales

Formada com a advocada, Noelia té una àmplia experiència en màrqueting i desenvolupament de productes amb les principals empreses de consum (inclosa Xucla Chups, per a la qual va desenvolupar sabors per al mercat japonès). El seu interès en les tendències de consum la va portar a fundar Nouvel en 2004 amb l’objectiu d’ajudar a les empreses a fer front als desafiaments de la innovació. Noelia ofereix xerrades i conferències i col·labora amb el IESE, la UAB i les escoles de negocis internacionals.

www.nouvel.com

Crèdits

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

CSP en Project Management
Més info +
Postgrau en Design for Innovation Strategy
Més info +
Curs d'estiu en Fashion Trends Investigation
Més info +

Noticies relacionades

Dissenyant al CERN el futur de la humanitat
Més info +
Reflexions sobre el disseny i la dona a TEDxBarcelona Women
Més info +
Docents de l’IED guanyen Red Dot Awards i premis ADI FAD 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí