Postgrau en Food Event Design
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

Sol·licitar informació

Postgrau en Food Event Design

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 6 mesos

Format: Blended

Data d'inici: 29 d'abril de 2021. 29 d'abril de 2021. Inici formació blended: 29 d'abril de 2021. Inici formació presencial a Barcelona: 6 de setembre de 2021.

Horari: Dilluns a divendres, de 18.30h a 21.30h

Crèdits: 30*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 6.300€ (Taxa de matrícula 2.000€ + taxa de curs 4.300€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Postgrau en Food Event Design forma a professionals en la creació i desenvolupament d’esdeveniments gastronòmics sensorials i únics en el marc de la presentació d’un producte o servei.

El Food Event Designer és un especialista cada vegada més demandat per empreses i particulars que volen presentar les seves propostes d’una forma especial i diferent. S’encarrega així de dirigir un equip multidisciplinari (cuiners, gràfics, interioristas, etc.) al llarg de totes les fases de l’esdeveniment a organitzar.

El Postgrau s’imparteix seguint la metodologia blended learning, que combina tecnologia i mitjans digitals (online) amb classes presencials. A més, inclou conferències d’experts, visites a diferents espais i workshops.

Food Event Design

Objectius

– Desenvolupar un llenguatge propi a partir de la relació entre cultura gastronòmica, l’art i el disseny.

– Treballar en un equip multidisciplinari amb les diferents figures professionals que col·laboren en un esdeveniment culinari.

– Disposar de les eines i coneixements necessaris per desenvolupar un projecte en totes les seves fases.

Metodologia

Els continguts del Postgrau en Food Event Design s’imparteixen amb una metodologia blended a través del campus connectIED i classes presencials.

Contingut Online

En aquests continguts s’accedeix a uns coneixements específics vinculats als mòduls d’esdeveniments i creativitat.

Segueixen la metodologia d’aprenentatge basada en la resolució de reptes: consisteix a resoldre diverses activitats vinculades a una situació fictícia a través dels recursos proporcionats. Aquestes tasques es desenvolupen de forma autònoma, seguint el calendari de lliuraments establert.

Un especialista en cadascun dels mòduls orienta al llarg d’aquest procés d’aprenentatge a través de la plataforma connectIED.

Contingut presencial

Enllacen els continguts dels mòduls d’esdeveniments i creativitat amb els altres que componen el curs: tècniques de cuina i material comestible, la figura del Food Event Designer i el projecte final.

Perfil de l'estudiant

El curs s’adreça a diplomats i / o llicenciats en diferents disciplines del Disseny (Disseny Industrial, Disseny Gràfic, Disseny d’Interiors, Disseny de Moda, Arquitectura) i Belles Arts que vulguin ampliar els seus coneixements en un sector diferent i complementari a la seva formació.

Es realitzarà una entrevista prèvia per valorar l’interès i la motivació del candidat.

Podran accedir als programes els participants que acreditin una titulació universitària o un grau propi d’universitat. Els candidats que no tinguin la titulació universitària requerida, podran accedir a determinats programes en virtut dels seus mèrits professionals. En aquest cas, i amb caràcter discrecional per part de l’IED Barcelona, es determinarà quin tipus de certificació s’obtindran.

Sortides Laborals

El Postgrau en Food Event Design forma un nou perfil professional que dirigeixi un equip d’especialistes (cuiners, gràfics, interioristes, etc.) per proposar tot tipus d’experiències gastronòmiques dins d’un esdeveniment i especialistes que sàpiguen projectar el moment gastronòmic en un esdeveniment.

Per tant, l’estudiant pot formar part de l’equip d’una agència de gestió d’esdeveniments o també dirigir una empresa de càtering.

EMPRESES

Empreses que han col·laborat amb el curs: Grup Iglesias, Agència Catalana de Turisme i Gremi de Pastisseria de Barcelona.

COORDINACIÓ

SERGI FREIXES

Investigador i Dissenyador gràfic. Va cursar els estudis de disseny gràfic a La Massana. L’avalen els seus anys com a creatiu a l’estudi d’Enric Satué (Premi Nacional de Disseny).

És coautor dels llibres “Llibres Prohibits” i “Revistes Prohibides” amb Viena Editorial i “El món de la cervesa artesanal” amb Larousse Editorial. Actualment dirigeix el seu estudi on col·labora amb les millors editorials del país i és director editorial de Beta Editorial.

És comissari de diferents exposicions, com “Contes en guerra. Literatura infantil en temps de guerra” i “Menús de Guerra, cuina d’avantguarda i supervivència” per al Museu d’Història de Catalunya, i és director d’art de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica.

CRÈDITS

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

Postgrau en Disseny i Gestió d'Esdeveniments
Més info +
CSP en Moda i Visual Merchandising
Més info +

Noticies relacionades

FOODTURE BARCELONA 2020
Més info +
El Grup IED arriba a Bilbao
Més info +
Inaugurem Point Two, un espai tecnohumanista dedicat a la investigació aplicada al disseny
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí