Postgrau en Disseny i Gestió d’Esdeveniments
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

Sol·licitar informació

Postgrau en Disseny i Gestió d’Esdeveniments

Edició: 14ª

Idioma: Espanyol

Duració: 6 mesos

Format: Blended

Data d'inici: 6 d'octubre de 2022. *Mòdul online: Del 6 d'octubre al 10 de novembre de 2022. / Mòdul presencial a Barcelona: Del 10 de novembre de 2022 al 28 d'abril de 2023

Horari: Dilluns, dimecres i dijous + alguns dimarts alterns, de 18.30 a 21:30h

Crèdits: 30*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 5.900€ (Taxa de matrícula 2.000€ + taxa de curs 3.900€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Postgrau en Disseny i Gestió d’Esdeveniments ofereix coneixements i eines específics per a organitzar un esdeveniment amb valor comunicatiu.

L’esdeveniment és un canal per a comunicar missatges i aconseguir una major connexió de la marca amb el seu públic. La seva implementació, a petita i gran escala, és una de les estratègies de màrqueting i comunicació més desenvolupades per empreses i agències, per la seva adaptabilitat i possibilitats d’innovació en la transmissió de conceptes, llançaments de producte i accions corporatives.

El Postgrau aplica la teoria apresa al desenvolupament en grup d’un cas real d’estudi i inclou una presentació final del projecte davant un jurat d’experts integrat per professorat i client.

Diseño y Gestión de Eventos

Objectius

El Postgrau presenta les claus que defineixen l’ esdeveniment com a canal de comunicació i pretén donar a conèixer els diferents components a tenir en compte en l’organització d’un esdeveniment, dins d’un pla estratègic de comunicació.

S’analitzen els formats existents d’ esdeveniments com a resposta al concepte de presentació en un espai i temps concret, per acabar amb un document complet i pràctic d’organització d’un esdeveniment, aplicant la metodologia apresa sobre un cas d’estudi.

Metodologia

El Postgrau Intensiu comença amb la introducció de l’alumne en els factors culturals i socials relacionats amb els esdeveniments. Posteriorment comença la part pràctica sobre un briefing del cas d’estudi, a realitzar a classe i en grup, que proporciona a l’alumne els coneixements específics de la professió.

Es combinen durant tot aquest procés dues metodologies clau: ROLE-PLAY (des de l’ inici del curs, els alumnes es converteixen en agència i hauran de treballar com a tal durant el projecte) i APRENENTATGE COOPERATIU (durant la primera meitat del curs els alumnes aportaran, guiats per coordinació, continguts al curs pels altres companys).

Durant la preparació de la presentació final del projecte, els alumnes se sotmeten a una exposició prèvia al Jurat Acadèmic, anomenada EXPOSICIÓ DAVANT JURAT EXPERT. Al finalitzar el Postgrau es presenta el projecte dels alumnes- agència davant el JURAT ACADÈMIC, format per professorat- client.

Perfil de l'estudiant

Llicenciats o diplomats de màrqueting, comunicació, RR.PP., producció o professionals del sector de màrqueting o comunicació amb acreditada experiència.

Coneixements bàsics a valorar: comunicació, màrqueting, finances, publicitat, disseny d’espais o disciplines creatives. 

Serà necessària la presentació d’un CV i una carta de motivació per a la inscripció. En el cas que algun dels requisits sol·licitats per l’admissió no es compleixi, l’escola avaluarà cadascun dels casos singularment, reservant-se el dret de convocar a l’aspirant a una entrevista personal.

Sortides Laborals

En acabar el Postgrau, i segons els seus perfils previs, els alumnes estan capacitats per treballar com:

– Organitzador d’ Esdeveniments

– Assistent en Agència de Comunicació

– Assistent de Producció d’ Esdeveniments

– Assistent de Direcció d’Art en Esdeveniments

– Creatiu per esdeveniments (si existeix una forma amb prèvia en creativitat i en alguna de les seves disciplines)

– Executiu de comptes en Agència de Comunicació (si el curs forma part d’un complement d’estudis de Comunicació y Màrqueting)

– Personal de departament de RRPP i Comunicació en Agència de Comunicació (si el curs forma part d’un complement d’estudis de Comunicació  i Protocol)

– Producció d’accions d’incentius, turisme i gestió cultural

EMPRESES

Empreses que han col·laborat amb el curs: Barcelona Centre de Disseny (BCD) i Barcelona Design Week (BDW).

COORDINACIÓ

CESC GRAU 

Coordinador

La seva trajectòria professional combina l’experiència publicitària amb la de direcció d’art aplicada a esdeveniments especialitzats en els sectors moda, luxe, lifestyle, automoció, gastronomia i gran consum. El seu camp professional abasta des de la creativitat a l’estratègia, la idea creativa de l’esdeveniment o la direcció d’art en el procés d’implantació. 

HELENA ROSSELLÓ

Assessora de coordinació

Codehunter, especialitzada en l’assessoria de codis de comunicació Europa/Xina en el sector del luxe i lifestyle, així com creativa freelance en agències de màrqueting i organització d’esdeveniments. Ha treballat com a directora creativa per a diverses marques en organització d’esdeveniments (Rolex, Citrôen, Skoda, Lancôme, Mango, Audi, Freixenet, Red Bull, Dièsel) i festivals de lifestyle (Monegros Desert Festival, Sónar, OFFF, ArtFutura, The Shopping Night Barcelona, Barcelona Fashion Bridal Week). 

Crèdits

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

Postgrau en Food Event Design
Més info +

Noticies relacionades

Dissenyant al CERN el futur de la humanitat
Més info +
Reflexions sobre el disseny i la dona a TEDxBarcelona Women
Més info +
Docents de l’IED guanyen Red Dot Awards i premis ADI FAD 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat