Postgrau en Digital Native Brands Start-up
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: DNA | Management

PROJECTE: DNA

Sol·licitar informació

Postgrau en Digital Native Brands Start-up

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 6 mesos

Format: Online

Data d'inici: 6 d'octubre de 2022

Crèdits: 30*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 5.350€ (Taxa de matrícula 2.000€ + taxa de curs 3.350€).
Infórma't de les facilitats de pagament y condicions especials.

Introducció

El Postgrau en Digital Native Brands Start-up és un programa orientat a la la capacitació i mentoring del talent en l’àrea del disseny amb la finalitat de crear una marca nativa digital.

Aquest programa d’acompanyament a emprenedors impulsa marques que neixen en el món en línia i gestionen l’experiència d’usuari i comercialització a través del seu propi canal de comerç electrònic. La marca representa no sols el producte sinó també la plataforma de venda. 

La formació té en compte el mindset i especificitats del món del disseny aplicat a negocis digitals, i ajuda a crear el capital relacional necessari per a iniciar l’aventura de crear una start-up digital.

Objectius

– Acompanyar a l’emprenedor en el procés de starting up, de la mà de mentors que han creat les seves pròpies empreses i experts vinculats a l’ecosistema emprenedor i innovador de Barcelona, amb experiències vinculants en DNVB’s.

“Barcelona és la cinquena ciutat del món en emprenedoria”

– Capacitar a aquelles persones que volen fer realitat una idea de marca nativa digital, que han dissenyat un producte, i, en general, a aquells que volen aprendre a posar en marxa una start-up amb marca en internet, de forma totalment aplicada i real.

“Mentoring per al desenvolupament real del negoci”

– Experimentar de la mà d’emprenedors natius digitals els punts crítics del procés d’emprenedoria. Acostament al sector start-up i d’inversió per a explicar el negoci desenvolupat.

“Learning by doing des de la idea, a la inversió, la posada en marxa i l’expansió”

Metodologia

DNB és un programa totalment pràctic on s’anima al participant a crear la seva start-up seguint el seu propi ritme, adaptat a la realitat del negoci.

Compta amb un equip de professors i mentors que, a més d’assegurar-se que l’emprenedor aplica tots els elements clau a la seva idea de negoci per a l’èxit, li donen suport i consell segons la seva experiència i visió. El participant validarà iterativament prototips de la seva proposta de valor i els mentors l’ajudaran a interpretar els resultats.

Perfil de l'estudiant

Candidats amb estudis universitaris i professionals sense titulació, però que puguin justificar coneixements equivalents sobre la base de la seva experiència  professional, que desitgin posar en marxa la seva marca digital, havent adquirit els coneixements essencials per a tenir èxit en el disseny de conceptes, serveis o productes que satisfacin al nou consumidor.  

També està dirigit a professionals que treballen en empreses, per als qui el disseny és la seva forma de vida i que desitgen intraemprendre (llançar una iniciativa/ unitat de negoci nativa digital).

Sortides Laborals

– Crear una start-up pròpia i/o una spinoff a partir d’una idea innovadora d’una empresa.

– Intraemprendre en el si d’organitzacions.

– Assessorar en la creació de start-ups natives digitals.

– Dur a terme idees innovadores de corporacions que busquen talent emprenedor (innovation hubs).

EMPRESES

Aquest programa està concebut i desenvolupat en partnership amb Vinton.

L’IED Barcelona també compta amb la col·laboració de professionals d’empreses seleccionades perquè els estudiants tinguin contacte directe amb la realitat del mercat laboral a través de visites, conferències i presentacions.

En aquest programa es col·labora amb empreses i entitats com: Colvin, Incapto Coffee, Holaluz, Citring, Saye, Project Lobster, Brava Fabrics, Marvel Youtuber, Impact Hub, Shopify España, Galactinet, Asti Robots o Datalong.

Les col·laboracions amb empreses varien en cada edició, en funció de la disponibilitat i  els objectius.

El programa desenvolupa activitats específiques en el marc de  Barcelona innovation hub.

COORDINACIÓ

FRANCESC FONT

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UAB. Programa Directors Propietaris (PDP) en ESADE i Learning to Grow en IESE. PHD Student en la UOC.

La trajectòria de Francesc Font Cot es centra en l’emprenedoria de negocis digitals, la  consultoria a empreses i la docència. És soci fundador i CEO en start-ups com Incapto Coffee, Matcha & Co, SocialPay, Orain Technologies, nubelo…

La seva carrera docent està vinculada, com a professor associat de la UAB, amb Creació d’Empreses i Estratègia Empresarial, així com amb la docència en matèria digital en ESADE. Destaca el seu coneixement en start-ups, amb especial èmfasi en marques natives digitals, Ecommerce i Marketplaces.

El seu expertise està en l’estratègia empresarial en fases inicials d’empreses, amb molta trajectòria en fundraising, llançament de projectes i internacionalització.

PABLO LARA

Doctor per la Universitat Pompeu Fabra. Màster de Societat de la Informació i Coneixement per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Compta amb una Diplomatura en Biblioteconomia i Documentació i Llicenciatura en Documentació per la Universitat de Granada.

La trajectòria del Dr. Lara es centra en la docència, innovació, emprenedoria i consultoria a empreses. És soci en start-ups, e-learning disruptiu, experiències geolocalizadas, entreteniment i tecnologia, jocs virtuals, big data. Alguns exemples són CityNostra, Pocket Academy, Careus…

La seva carrera docent està vinculada, com a professor agregat, als Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC. Destaca el seu coneixement en xarxes empresarials i coneixement, com a president de la Comissió d’Innovació de l’Associació del 22@ Network de Barcelona, membre de AENOR (Associació Espanyola de Normalització) i assessor en institucions com Linkia, IED, Emagister, Universia, Grup ICA, T-Systems, Bestiari, Escola Virtual del PNUD (Programa de Nacions Unides per al Desenvolupament), entre altres.

JOSÉ CARLOS RAMOS

Director de l’Escola Màster de l’IED Barcelona, IED Innovation Strategist en World Logistics Innovation Centri Barcelona WLIC. CEO en el Institute for Careers and Innovation in Logistics & SC, ICIL. Fundador de SOLEMNIUM i CEO i fundador de FOREVER US. Soci director de Avanzalis Knowledge Associates, una consultora d’estratègia empresarial.

Director d’unitat de negoci de serveis IBM i Programari Council member IBM EUA.  Així mateix, és autor de Manual CEN, una guia completa per a la consultoria estratègica de negocis.

Màster d’Enginyeria en Telecomunicacions i Doctorat en Organització d’Empreses per la UPV. Executive MBA per Europe Business School. Màster Executiu en Supply Chain Mgt. ICIL.

CRÈDITS

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis. Calendari: del 17 de gener al 10 d’abril de 2014. 

Altres Cursos Relacionats

Master en Disseny Estratègic, Innovació i Emprenedoria - Intensiu
Més info +
Postgrau en Design for Innovation Strategy
Més info +
Curs d'estiu en Innovation and Future thinking
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat