Postgrau Online en Data Driven Thinking
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: DNA | Management

PROJECTE: DNA

Sol·licitar informació

Postgrau Online en Data Driven Thinking

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 2 mesos

Format: Online

Data d'inici: 20 de gener de 2022

Horari: Tarde i nit

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.500€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.500€).
                    Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Postgrau online en format executive de Data Driven Thinking, dirigit a joves professionals, proporciona les competències i el coneixement necessari per a liderar projectes de transformació digital amb la finalitat d’oferir un avantatge competitiu en qualsevol sector o àmbit professional.

Avalat pel nostre partner Bestiari, aquest curs aporta una visió global sobre les tendències del sector digital, fent èmfasi en la relació que existeix entre les dades i el món del disseny aplicat a qualsevol sector empresarial. Els estudiants d’aquest curs adquiriran les habilitats necessàries per a donar resposta a grans reptes d’innovació seguint un model de decisions data-driven.

El programa és en format en línia, i finalitza amb una setmana de bootcamp presencial triant una de les tres seus de l’IED a Espanya, Madrid, Barcelona o Bilbao, per a assistir.

Amb la col·laboració de Future Innvation Tailor-Made School (FITS). 

Objectius

El curs reuneix especialistes del sector digital, empresaris, acadèmics i investigadors internacionals que aporten els seus insights singulars i comparteixen els seus aprenentatges sobre l’actual “economia de la informació”.

S’exploraran models de negoci digitals, l’impacte de la digitalització en la societat, la visualització de dades com a eina per a ajudar en la cerca i interpretació d’informació, com definir i calcular KPI’s a partir de les dades disponibles, i metodologies que ajuden a fomentar debats productius durant el procés creatiu per a poder aconseguir els objectius desitjats.

L’objectiu és reunir les eines necessàries per a enfocar el perfil de l’estudiant en una de les direccions més demandades en l’actualitat, ser capaç de crear i millorar els processos actuals gràcies a la transformació digital.

RESULTATS D'APRENENTATGE

Els nostres alumnes es formen amb un enfocament multidisciplinari que els permet desenvolupar la seva labor en qualsevol sector empresarial aportant solucions innovadores basades en la metodologia de pensar amb dades:

– Aprofitar les oportunitats que sorgeixen de les dades i treballar de manera més conscient per a comprendre el seu potencial.

– Aplicar amb èxit habilitats de disseny i anàlisi de dades en una àmplia varietat de sectors, com la planificació i el disseny estratègic, la comunicació de marques, el periodisme o la consultoria digital.

– Complementar les competències creatives, estratègiques i tecnològiques amb una visió de 360 graus sobre el món de les dades.

– Liderar projectes d’innovació en el seu sector d’experiència o àrea de negoci.

EMPRESES

COORDINACIÓ

DANIELLE PEZZATINI

Científic informàtic que treballa en la intersecció entre tecnologia, disseny i data science. Des de 2017, treballa en Bestiari desenvolupant importants projectes innovadors basats en dades i amb la finalitat d’ajudar empreses i organitzacions internacionals a posicionar-se com a líders del seu sector.

Graduat en enginyeria informàtica per la Universitat de Florència, té experiència com a investigador en la Interacció Persona-Ordinador (IPO), que estudia l’intercanvi d’informació mitjançant software entre les persones i les computadores, la qual cosa permet analitzar com influeixen aquestes en els individus, les organitzacions i la societat.

CRÈDITS

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis. Calendari: del 17 de gener al 10 d’abril de 2014. 

Altres Cursos Relacionats

Curs d'estiu en Innovation and Future thinking
Més info +
Curs d'estiu en Service Design for Innovation
Més info +
Postgrau en Design for Innovation Strategy
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat