Postgrau en Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

Sol·licitar informació

Postgrau en Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 6 mesos

Data d'inici: 19 de gener de 2023

Horari: Dimarts, dimecres i dijous + dilluns alterns, de 18.30 a 21:30h

Crèdits: 30*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 6.400€ (Taxa de matrícula 2.000€ + taxa de curs 4.400€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Postgrau en Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia forma a dissenyadors especialitzats en aquest sector de la moda a través de la creació d’una col·lecció pròpia, des del concepte fins a les peces acabades, incloent la seva presentació.

El mercat necessita professionals capacitats per a dissenyar col·leccions de vestits de núvia i cerimònia, i que coneguin totes les eines per a fer-les realitat. En aquest sentit, Barcelona aporta, a més, una llarga tradició en alta costura: són moltes les empreses i professionals dedicats a la creació i a la confecció de vestits de núvia.

El postgrau brinda el contacte amb empreses i dissenyadors. Així, col·labora amb la botiga de teixits especialitzada Gratacós i amb la Valmont Bridal Barcelona Fashion Week, fira de moda nupcial reconeguda mundialment. Els estudiants també realitzen un projecte final en col·laboració amb signatures capdavanteres del sector, com Ramón Bundó, Pronovias o YolanCris.

Diseño de Vestidos de Novia y Ceremonia

Objectius

El Postgrau ofereix a l’alumne les eines necessàries per introduir-se en el món professional del sector, donant una visió de les empreses comercials existents i del professional que crea un vestit a mesura. L’alumne, que ja té unes bases de confecció i de dibuix, és capaç d’aplicar-ho al sector del luxe. 

També s’estudien els materials específics, s’adquireixen habilitats de construcció de línies i volums especials, s’introdueix a l’alumne en els tipus de cerimònia i d’esdeveniments que poden plantejar-se, i fins i tot s’aprèn quin tipus d’accessoris poden aportar el toc de distinció al concepte del vestit (flors, sabates, bosses, tocats, etc.).

Metodologia

El Postgrau Intensiu combina àrees teòriques amb pràctiques. Els alumnes poden accedir als tallers de confecció fora de l’horari lectiu per anar practicant allò après a les classes teòriques i a les tutories especialitzades.

El programa preveu la realització d’un projecte final en col·laboració amb empreses capdavanteres del sector per les quals els alumnes presenten, amb esbossos, el concepte d’una col·lecció. Per a l’exposició final l’alumne decideix tot l’estilisme que acompanya el seu projecte i realitza una presentació professional.

Perfil de l'estudiant

Graduats i/o llicenciats i professionals de la moda que vulguin especialitzar-se en el món del disseny de vestits de núvia i del sector del luxe.

Sortides Laborals

En acabar el Postgrau l’alumne té una visió general de tot el que envolta al sector, per tant es pot especialitzar en els diferents elements que toca el curs i pot treballar com:

– Dissenyador de vestits de núvia per a empreses prêt-à-porter i alta costura

– Dissenyador d’una marca pròpia i comercialitzar-la de manera autònoma

– Dissenyador d’accessoris per al sector núvia

– Encarregat de la confecció dels vestits treballant per a altres dissenyadors

Empreses

Els alumnes no només estudien la metodologia i les eines de les disciplines sinó que també aprenen a treballar i a relacionar-se amb briefings i clients reals.

Empreses amb les que s’ha col·laborat al postgrau: YolanCris, Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, Noumena, Hotel Majestic, etc. 

yolancris

COORDINACIÓ

PILAR PASAMONTES

Llicenciada en Dret, Vicepresidenta del ModaFAD i Directora de Desenvolupament de l’Escola de Moda de IED Barcelona Escola Superior de Disseny.

Dissenyadora de complements i ideòloga de les tendes “efectes especials”. Estilista de moda, publicitat, cinema i televisió. Experta en moda amb secció mensual en la revista Marie Claire. Consultora de moda per a televisió i empreses.

Crèdits

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

CSP en Estilisme de Moda
Més info +

Noticies relacionades

L’IED va tanca la 080 Barcelona Fashion
Més info +
JUNE IS DESIGN, JUNE IS IED
Més info +
Fashioners of the World 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat