Postgrau en Disseny d’Estratègies i Productes Digitals amb Intel·ligència Artificial
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

Sol·licitar informació

Postgrau en Disseny d’Estratègies i Productes Digitals amb Intel·ligència Artificial

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 2 mesos

Format: Blended

Data d'inici: 20 de gener de 2022

Horari: Tarde i nit

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.500€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.500€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Postgrau en Disseny d’Estratègies i Productes Digitals amb Intel·ligència Artificial és un programa blended (amb 9 setmanes en format en línia i una setmana final presencial) que explora les facetes conceptuals, creatives i quantitatives de la Intel·ligència Artificial.

Formar-se avui en les competències i les eines per a convertir la IA en el motor de l’estratègia per al creixement dels negocis és tenir l’oportunitat de treballar en un sector en constant creixement i aquest programa executive respon a la creixent demanda d’experts que puguin convertir les dades en coneixement.

El curs habilita a una comprensió dels aspectes tecnològics, de negoci i disseny centrat en l’usuari per a oferir una mirada completa sobre els aspectes que donen forma a un producte digital assistit per una Intel·ligència Artificial.

Objectius

El postgrau Disseny d’Estratègies i Productes Digitals amb Intel·ligència Artificial té com a objectiu formar a l’estudiant en els coneixements i les eines adequades perquè pugui identificar insights, observar estratègies de creixement i resoldre problemes de forma més àgil i intel·ligent.

La finalitat és preparar als alumnes perquè puguin aplicar aquestes habilitats directament en la seva funció o empresa segons van avançant en el curs.

Explora diferents metodologies, estratègies i casos d’èxit que doten a l’alumne d’eines per a dur a terme una anàlisi  profunda i una gestió eficient dels recursos que aporta l’ús d’una Intel·ligència Artificial en qualsevol sector empresarial.

A través dels quatre mòduls que conformen aquest curs, els alumnes poden observar l’impacte que té la digitalització en l’àmbit empresarial, com gestionar la informació per a determinar què KPIs poden optimitzar el rendiment i, finalment, com aplicar diferents metodologies durant les diferents etapes del cicle de vida digital, per a així crear solucions innovadores i aportar un valor diferencial.

L’estudiant aprendrà a: 

– Comprendre les implicacions ètiques entorn de l’ús de dades i l’evolució d’una IA.

– Comprendre el stack tecnològic.

– Identificar les possibilitats que la IA pot brindar a les interfícies digitals.

– Comprendre la composició de rols i la gestió d’equips en solucions de IA.

– Analitzar els factors d’èxit darrere de la interfície millorada de IA superior del mercat.

– Crear un prototip d’un POC per a analitzar i provar una idea basada en un experiment.

– Aprendre a utilitzar una tecnologia de disseny centrada en l’usuari per a aprofitar els avantatges de la IA.

– Dissenyar estratègies i productes digitals on l’AI té un rol protagonista. 

Metodologia

El curs s’imparteix en format en línia en les modalitats asíncrones i síncrona i finalitza amb un bootcamp presencial, que es desenvolupa simultàniament en les tres seus de l’IED a Espanya: Madrid, Barcelona i Bilbao (l’estudiant podrà triar en quina seu realitza el bootcamp, sempre depenent de l’obertura de grup en la seu triada).

Els continguts asíncrons estan disponibles al Campus IED, plataforma en línia dissenyada  tant per a la difusió de continguts com per a proporcionar el constant seguiment per part del cos docent mitjançant tutories individuals, col·lectives i classes en directe.

Els continguts síncrons s’imparteixen en línia mitjançant classes en directe divendres a la tarda i dissabte al matí en diferents formats dinàmics i participatius, com a classes magistrals, tallers, flipped classroom, taules rodones, tallers, tutories i presentacions col·lectives.

Durant la setmana s’ofereixen sessions de tutories individuals per al desenvolupament del Projecte Final del curs. L’estudiant haurà de fer un treball personal la temàtica del qual proposa a la direcció del curs i on el desenvolupament i la implementació real seràn avaluats per un equip de professionals i experts durant les jornades presencials.

El bootcamp presencial, d’una setmana de durada, és un taller pràctic immersiu en el qual s’apliquen els coneixements adquirits en el curs mitjançant l’anàlisi de casos reals i presentat per key partners convidats.

Perfil de l'estudiant

El programa està dirigit a professionals de diferents sectors que vulguin aprendre a analitzar i utilitzar la Intel·ligència Artificial en projectes digitals i de transformació de negoci.

– Emprenedors que volen construir un negoci sobre la base de la captació de dades, anàlisis i la implementació de la Intel·ligència Artificial.

– Professionals del món del disseny, fintec,  banca, màrqueting, administració d’empreses, publicitat, periodisme, o qualsevol indústria relacionada amb la innovació.

Sortides Laborals

Després de finalitzar el curs, els egressats podran aplicar amb èxit les seves habilitats de disseny i anàlisi i implementació d’Intel·ligència Artificial en una àmplia varietat de sectors, com ara:

– AI Consultant (specialized in design and UX)

– Product Owner (of products that have an AI component)

– AI Strategist

– Human-Machine Interaction Strategist

– UX Designer for AI products

– UX Researcher for AI products

COORDINACIÓ

Aquest postgrau ha estat dissenyat per Everis.

CRÈDITS

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis. Calendari: del 17 de gener al 10 d’abril de 2014. 

Altres Cursos Relacionats

Master en Interaction Design
Més info +
Master en Design for Virtual Reality
Més info +
Postgrau Online en Data Driven Thinking
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat