Foundation in Global Design
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

Sol·licitar informació

Foundation in Global Design

Edició:

Idioma: Anglès

Duració: 1 any

Data d'inici: Octubre de 2022

Horari: De 2 a 6 hores diàries, de dilluns a divendres

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: A partir de 14.100€ anuals.
Consulta las facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Foundation in Global Design està dirigit a persones que vulguin iniciar-se en les diferents disciplines del disseny (producte, interiors, moda, gràfic, publicitat i màrqueting), per ajudar-los a triar en quin d’elles desenvolupar la seva carrera professional. Durant el curs l’alumne aprèn les bases de la creació i del disseny.

El món de la creació canvia, les disciplines es barregen i la manera de posar-les en pràctica es liberalitza. L’enfocament multidisciplinari s’inscriu en un procés de mestissatge dels camps d’aplicació de la creativitat. Ens trobem davant d’un tipus de formació híbrida, que permet a l’estudiant entrar en un pla d’estudis obert, amb l’objectiu d’encuriosir, desenvolupar la creativitat i descobrir diverses expressions del disseny.

PER QUÈ ESTUDIAR AQUEST CURS ANUAL DE DISSENY A BARCELONA?
El Foundation in Global Design pretén realitzar una immersió en les disciplines del disseny de producte, disseny d’interiors, disseny de moda, disseny gràfic, publicitat i màrqueting i aprofundeix en l’expressió de la creativitat i el desenvolupament de la versatilitat i la flexibilitat. Aquest curs s’emmarca en el context multicultural de l’IED Barcelona, el seu objectiu és obtenir coneixements més enllà d’una àrea específica, intentant potenciar les habilitats naturals i comunes a tots els alumnes, així com aprendre a conèixer altres especialitats i els punts que les uneixen. Així mateix, l’IED Barcelona organitza amb freqüència conferencies, seminaris, presentacions i activitats amb importants professionals de tots els àmbits del disseny que ajuden als estudiants a implicar-se en la dinàmica de la multidisciplinarietat.

Proyecto Render del One Year Course in Global Design de una oficina

Objectius

L’objectiu del curs anual radica en ensenyar els fonaments de la creació, tant a nivell teòric com pràctic, per obtenir una formació oberta que permet la posterior incorporació de l’estudiant en diferentes disciplines. El curs forma estudiants capaços de crear un concepte i expressar una idea a través de diverses disciplines.

 

Metodologia

El curso està dividit en tres mòduls:
– Un mòdul teòric d’adquisició de coneixements acadèmics.
– Un mòdul pràctic d’adquisició de tècniques.
– Un mòdul de projectes multidisciplinars.

Perfil de l'estudiant

El curs està dirigit a persones que vulguin iniciar-se en les disciplines del disseny de producte, disseny d’interiors, disseny de moda, disseny gràfic, publicitat i màrqueting, ajudant-los a triar en quina d’elles desenvolupar la seva carrera professional. Durant aquest any l’alumne aprèn les bases de la creació i del disseny.
Així mateix, al final del curs, els estudiants poden crear el seu propi portfolio, una eina essencial al món del disseny per iniciar-se en la seva carrera professional amb més garanties.
Aquest portfolio capta les habilitats pràctiques d’un dissenyador, que podrà mostrar-ho a futurs clients, altres escoles o institucions de disseny.

 

Crèdits

Altres Cursos Relacionats

Master en Disseny Sostenible i Impacte Social
Més info +

Noticies relacionades

FOODTURE BARCELONA 2020
Més info +
El Grup IED arriba a Bilbao
Més info +
Saló de l’Ensenyament – IED Barcelona
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat