Master en Interior Design for Commercial Spaces and Retail
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Sol·licitar informació

Master en Interior Design for Commercial Spaces and Retail

Edició: 15ª

Idioma: Anglès

Duració: 6 mesos

Data d'inici: 18 de gener de 2021

Horari: Dilluns, dijous, divendres i dimecres alterns, de 18.30h a 22.40h

Crèdits: 60*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 15.400€ (Taxa de matrícula 3.900€ + taxa de curs 11.500€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Master en Interior Design for Commercial Spaces and Retail s’enfoca en el desenvolupament d’habilitats per a executar projectes d’interiorisme en espais minoristes i centres comercials, abordant aspectes com el lideratge en els processos d’innovació, la creativitat i la gestió de projectes, a més de formar en la creació de contextos comercials per al futur.

Aquest àmbit del disseny necessita avui de professionals multidisciplinaris amb habilitats de gestió i coneixements dels fonaments, metodologies i eines gràfiques del disseny industrial i d’interiors.

El programa ofereix una estructura teòric-pràctica al voltant del desenvolupament d’un projecte introductori inicial i un segon projecte de disseny d’espai comercial integral, per al qual es compta amb la col·laboració d’empreses destacades del sector.

Proyecto render del Master de Diseño de Interior de una habitacion modernista con baño y cama
Projecte del Master de Disseny d'Interior

Objectius

– Analitzar el context actual del disseny d’espais comercials des d’un punt de vista transversal i interdisciplinària.
– Formar a l’alumnat en els fonaments del disseny comercial.
– Formar a l’alumnat en les diferents metodologies, tècniques, elements físics i programes digitals que incloguin les eines de comunicació comercial.
– Treballar el Màster d’una forma molt pràctica i realitzar un projecte final desenvolupant un espai comercial.
– Formar a l’alumnat en habilitats de lideratge, planificació i gestió de processos metodològics i equips que incloguin espai d’exposició.

Metodologia

El Master s’estructura entorn d’un programa de formació teòric/pràctic que es focalitza en la realització de dos projectes: un projecte bàsic inicial d’introducció i un segon projecte de disseny integral d’espais comercials.

Perfil de l'estudiant

Persones amb titulació en diferents disciplines i professionals que desitgin dirigir el seu perfil a àmbits relacionats amb el desenvolupament o la gestió de disseny per a espais comercials.

Perfils creatius interessats a concebre el disseny com un trampolí per a la innovació amb la finalitat de treballar en nous canals de màrqueting on i off.

Sortides Laborals

Després de finalitzar el Master en Interior Design for Commercial Spaces, l’alumnat comptarà amb les habilitats per a desenvolupar-se professionalment en espais comercials, consultories i departaments de disseny, així com en perfils tècnics i d’innovació, al mateix temps que podran desenvolupar els seus propis projectes minoristes i idees de negoci.

Se’ls forma per a gestionar i liderar equips de disseny i innovació en empreses i se’ls prepara per a agregar valor als estudis de disseny o començar la seva pròpia trajectòria professional creant idees de negoci innovadores o bé projectes creatius vinculats amb el disseny d’espais comercials.

 

COORDINADOR

JOSÉ MANUEL FERNÁNDEZ

Arquitecte i dissenyador d’interiors amb seu a Barcelona. Màster en Disseny d’Interiors per l ‘IED Barcelona 2004. En 2005 comença a treballar com a coordinador cap del departament de disseny d’interiors i arquitectura en l’estudi de disseny Lagranja. Des de 2012 ha gestionat els projectes de l’estudi a la Xina, Turquia, Singapur, el Marroc, Dubai i França.

Ha treballat com a docent i professor convidat en diferents escoles de disseny.

Crèdits

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

Master en Disseny d' Interiors per a hotels i espais gastronòmics
Més info +
CSP en Disseny d'Espais Interiors Contemporanis
Més info +
Curs d'estiu en Decoració i Estilisme d'Interiors
Més info +
Curs d'estiu en Disseny d'Interiors Comercials: Gastronomia i retail
Més info +

Noticies relacionades

FOODTURE BARCELONA 2020
Més info +
El Grup IED arriba a Bilbao
Més info +
Inaugurem Point Two, un espai tecnohumanista dedicat a la investigació aplicada al disseny
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí