Master en Disseny Estratègic, Innovació i Emprenedoria – Intensiu
EXPLORE IED BARCELONA
 

Master en Disseny Estratègic, Innovació i Emprenedoria – Intensiu

Edició: 11ª

Idioma: Espanyol

Duració: 9 mesos

Data d'inici: Mòdul Online: d'octubre de 2022 a desembre de 2022 - Mòdul Presencial a Barcelona: de gener a abril de 2023

Horari: Presencial: Dilluns, dimarts, dimecres i dijous + possibilitat de divendres alterns, de 8.00 a 14:30h

Crèdits: 60*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 12.200€ (Taxa de matrícula 2.500€ + taxa de curs 9.700€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Master en Disseny Estratègic, Innovació i Emprenedoria s’orienta a la detecció d’oportunitats, la generació i desenvolupament de noves idees de negoci i el llançament o redefinició de productes, serveis i processos de producció a través de la innovació.

Aplicar la innovació és clau per a garantir la competitivitat en l’actual context socioeconòmic, ja que actua com a catalitzadora de la integració de tots els aspectes relacionats amb un producte o servei des d’un nou prisma empresarial.

El Master promou el treball col·laboratiu i multidisciplinari, l’anàlisi crítica, la discussió i la creativitat en el desenvolupament de propostes de valor centrades en l’usuari, però, alhora, amb una visió global del model de negoci. Al llarg del programa, s’inclouen nombrosos recursos didàctics, com workshops impartits per professionals de prestigi, classes magistrals, anàlisis de cas, desenvolupament de projectes i visites a empreses.

Master en Innovation Strategy Entrepreneurship - Intensivo

Objectius

Formar professionals capaços de:

– Utilitzar la innovació com a eina en la creació de noves empreses.

– Emprendre nous reptes que generen oportunitats i aplicar el canvi com un factor clau en les organitzacions.

– Qüestionar els procediments establerts.

– Detectar oportunitats de millora.

– Aplicar estratègies innovadores a través de la creativitat.

– Emprendre noves empreses des d’un punt de vista multidisciplinari, integrant tots els processos  del disseny .

Metodologia

L’ IED Barcelona proposa pels seus cursos intensius una metodologia innovadora en la que es combinen classes presencials amb continguts desenvolupats a distància mitjançant seguiment online. Això permet als participants poder fer el curs passant un període de 3 mesos a la ciutat de Barcelona, i desenvolupar la resta de la formació des del seu lloc d’origen. El pla d’estudis s’implementarà en un entorn dinàmic, combinant 4 mòduls amb distintes tipologies d’ensenyament. 

Perfil de l'estudiant

– Professionals que, independentment de la zona que treballen, estan interessats a adquirir eines i metodologies específiques per a la gestió estratègica d’innovació per a ser aplicat com en el seu propi negoci i projectes, com per impulsar i gestionar la competitivitat de les organitzacions en què treballen per.

– Dissenyadors de totes les disciplines, especialistes en comunicació i màrqueting, així com aquells professionals dedicats als negocis i planificació estratègica, tenen el perfil adequat per convertir-se en Innovation/Design Managers o desenvolupar el seu propi negoci a travès de la innovació com a eina fonamental de l’enfoc estratègic.

– Empresaris i industrials de diversos sectors, interessats en qüestionar els seus propis processos de producció i concepcions, adquiriran tècniques i metodologies per redefinir l’enfocament del seu negoci.

Perfil d’accès: Graduats/llicenciats en disseny de qualsevol disciplina, ingeniers, arquitectes, professionals del marketing i negocis.

 

Sortides Laborals

Els participants seran capaços de treballar en empreses i organitzacions de diferents tipus, centrades en les següents àrees:

– Gestió de processos d’innovació i la seva aplicació a models de negoci innovadors en diversos sectors.

– Identificació i avaluació d’oportunitats de negoci.

– Conceptualització i desenvolupament de nous productes i serveis innovadors.

– Gestió i foment d’innovació dins de l’empresa.

– Emprenedoria de nous negocis basats en la innovació com a element diferencial.

– Creació, implementació i desenvolupament d’empreses creatives.

– Definició de nous models de negoci per a la seva implantació des d’una companyia existent o mitjançant la creació d’una start-up.

– Treball en equips multidisciplinaris i assumpció de posicions de lideratge.

 

EMPRESES

Empreses amb les que s’ha col·laborat al màster:  Psquared, Cobuilder

COORDINACIÓ

GUIDO CHAROSKY

Cofundador Drop-Design for Innovation, consultora d’innovació enfocada a la creació de productes i serveis excepcionals, centrades en l’experiència d’usuari i el model de negoci. Dissenyador industrial per la Universitat de Buenos Aires, Màster (DEA) en Projectes d’Innovació per la Universitat Politècnica de Catalunya i Postgrau en Gestió d’Empreses a l’Escola d’Organització Industrial.

Prèviament va treballar Experience Design Lead en HP i com Design & Innovation Manager a la consultora Loop Business Innovation.

Posseeix una àmplia experiència en diferents camps del disseny i la innovació en diversos sectors. Ha col·laborat amb empreses multinacionals, pimes i start-ups i ha realitzat projectes a Argentina, Estats Units, Espanya, Anglaterra, Itàlia i Dubai. Ha escrit articles per a revistes i congressos internacionals.

El seu treball ha estat publicat en diferents revistes i diaris, i ha obtingut premis de disseny a Alemanya, Estats Units, Argentina, Espanya i Japó.

Crèdits

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

CSP en Project Management
Més info +
Master en Design Management
Més info +

Noticies relacionades

Dissenyant al CERN el futur de la humanitat
Més info +
Reflexions sobre el disseny i la dona a TEDxBarcelona Women
Més info +
Docents de l’IED guanyen Red Dot Awards i premis ADI FAD 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat