Master en Design for Artificial Intelligence
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Sol·licitar informació

Master en Design for Artificial Intelligence

Edició:

Idioma: Anglès

Duració: 9 mesos

Data d'inici: Gener de 2023

Horari: Dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 18.30 a 21.30h

Crèdits: 60*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 14.600€ (Taxa de matrícula 3.900€ + taxa de curs 10.700€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Master en Design for Artificial Intelligence capacita a professionals per a liderar el disseny de productes i serveis que integrin solucions relacionades amb la Intel·ligència Artificial. Des de l’objectiu de facilitar el seu ús a persones i empreses, l’aprenentatge s’orienta a optimitzar conceptualització, disseny i desenvolupament de nous productes i serveis, garantint l’ètica en totes les fases del procés.

L’aplicació de l’AI ha definit un entorn en el qual la interacció contínua de sistemes intel·ligents de gestió i anàlisi de la informació permet predir, en temps real, les necessitats i desitjos del client. Això obre enormes possibilitats per a la creació d’una generació de productes i serveis capaços d’oferir major personalització, així com noves i millors experiències a l’usuari. 

El programa tracta de cobrir la necessitat creixent de noves skills digitals per a adaptar-se als nous entorns. Aporta una visió global que permet, des del coneixement del context tecnològic, alinear el potencial de creació dels desenvolupadors amb les necessitats i preferències del client.

Master en Design for Artificial Intelligence

Objectius

– Aportar un marc d’anàlisi i desenvolupament que usi el disseny per a explotar l’AI en els àmbits de negoci de manera fàcil i eficaç.

-Gestionar des de la perspectiva del disseny el procés global de creació i desenvolupament de productes de l’àmbit tecnològic relacionats amb la Intel·ligència Artificial. 

-Investigar la conceptualització de nous productes i serveis adaptats al client a través de l’analítica avançada, del Big Data i del resultat dels algorismes de deep learning.

-Integrar l’ User Experience en el procés de desenvolupament de nous productes i serveis relacionats amb els àmbits d’aplicació de l’AI.

-Implementar aplicacions que aprofitin els processos de sensorització i gestió de dades en entorns “smart” públics i privats.

-Dissenyar solucions innovadores en l’àmbit del IoT (Internet of Things) a partir de la connectivitat “machine to machine” en el marc del 5G.

Metodologia

El curs s’organitza en blocs relacionats en els quals es desenvolupen els continguts per a aconseguir els objectius establerts. El fil conductor és un projecte final que es desenvolupa al llarg de tot el curs per a explorar i enfortir els coneixements adquirits en els blocs. També es realitzen visites, tallers, taules rodones o conferències.

Perfil de l'estudiant

El Master està dirigit a: 

– Llicenciats i diplomats en disciplines relacionades amb el disseny, preferentment en disseny de producte, disseny industrial, dissenyo gràfic o enginyeria, que vulguin adquirir les eines necessàries per a formar part d’equips de disseny i desenvolupament de nous productes i serveis que integrin solucions relacionades amb la Intel·ligència Artificial.

– Professionals del sector tècnic i tecnològic.

– Professionals relacionats amb l’anàlisi i processaments de dades.

Sortides Laborals

El Master prepara als estudiants per a aportar valor en empreses vinculades al sector tecnològic o que en el desenvolupament dels seus productes i serveis integrin solucions relacionades amb l’aplicació d’eines pròpies de la Intel·ligència Artificial.

EMPRESES

La consultora internacional Everis selecciona estudiants del programa per a realitzar pràctiques, en el marc del seu “Students Pla” i en funció de les necessitats existents.

COORDINACIÓ

El pla d’estudis del curs està dissenyat pel departament d’ensenyament de l’ IED Barcelona amb Everis España.

Jorge Márquez Moreno
Responsable d’ Experience Design EU en Everis. Director d’Experiència d’Usuari, així com professor de Disseny i ponent.

Smailing Ventura
UX | Líder de Direcció d’Art. Liderant projectes emergents d’interfaces per a dispositius (VR / AR, assistents de veu, Intel·ligència artificial). 

CRÈDITS

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.
Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat