Master en Disseny de Moda
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

Sol·licitar informació

Master en Disseny de Moda

Edició: 13ª

Idioma: Espanyol

Duració: 9 mesos

Data d'inici: 6 d'octubre de 2022

Horari: Dilluns, dimarts, dimecres i divendres + eventualment alguns dijous de 18.30 a 21.30h

Crèdits: 60 *

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 12.800€ (Taxa de matrícula 2.500€ + taxa de curs 10.300€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Master en Disseny de Moda proporciona les eines i els coneixements necessaris per a desenvolupar totes les etapes del procés de disseny, des de la idea creativa fins a la venda d’una col·lecció. El recorregut formatiu també incideix en el valor comunicatiu i estratègic del producte en el context de la marca.

Al llarg del Master, l’estudiant adquireix coneixements de la història de la moda i el seu context, el patronatge, l’estampació, el dibuix, l’experimentació en els tallers de punt i confecció, el modelatge i el domini dels processos de producció. Ensenya a aplicar els fonaments bàsics, teòrics i pràctics del Disseny de Moda per a poder realitzar col·leccions coherents a partir d’un concepte i un target.

El mercat de la moda és un gran ecosistema en el qual habiten i s’interrelacionen múltiples factors. Així mateix, està lligat a l’evolució històrica dels estils, als moviments artístics i als canvis socioculturals i econòmics que influeixen en la societat.

Proyecto del Master de Diseño de Moda de lenceria rosa, vestido en una modelo abrazando a un maniqui
Projecte de Master de Disseny de Moda

Objectius

– Abordar professionalment el món de la moda, des dels seus múltiples aspectes, per comprendre el complex procés que comporta tota col·lecció de moda i la producció de peces d’indumentària. 

– Adquirir els fonaments tècnics i teòrics necessaris per a desenvolupar projectes de moda: el coneixement de la història de la moda i el seu context, el patronatge, l’estampació, el dibuix, l’experimentació en els tallers de punt i confecció, el modelatge i el domini dels processos de producció. 

– Aplicar els fonaments bàsics, teòrics i pràctics del Disseny de Moda per poder realitzar col·leccions coherents a partir d’un concepte i un target. 

– Els estudiants provinents d’altres disciplines afins tindran la capacitat d’incorporar i aplicar transversalment els seus coneixements anteriors amb les habilitats i eines pròpies del sector de la moda.

Metodologia

El Master en Disseny de Moda té un fort component pràctic, que persegueix incrementar la creativitat de l’estudiant i el seu estil personal. Està estructurat en mòduls, que inclouen una fase pràctica de tallers, visites, treballs en grup i conferències amb professionals i una altra de projecte i revisió dels treballs. 

L’expressió individual de la sensibilitat de cada estudiant com a dissenyador és un factor clau de la metodologia del curs. Per al Treball Final de Master, cada estudiant ha de crear i produir la seva pròpia col·lecció de moda, des del concepte fins a les peces acabades, incloent la seva presentació.

Perfil de l'estudiant

– Llicenciats i diplomats en disciplines vinculades al disseny, belles arts, ciències socials.

– Diplomats i professionals d’altres àmbits que vulguin introduir-se professionalment en el camp del disseny de la moda.

– Estudiants amb estudis previs en Disseny de Moda. En una entrevista personal, se’ls informarà dels projectes a realitzar i possibles «repeticions» que es podrien trobar en el màster.

Sortides Laborals

A l’acabar el curs i en funció del perfil i l’experiència d’entrada, les possibles sortides professionals són:

– Empreses i estudis de disseny amb equips multidisciplinars.
– Dissenyadors independents.
– Mitjans de comunicació.

COORDINACIÓ

FRANCESC GRAU TOMÀS

Llicenciat en Bachelor of Arts with Honours in Fashion Design per la Universidad de Southampton, a través de l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda de Barcelona, i Master in Fashion Design per la Domus Academy de Milan. Director creatiu i dissenyador de moda.

Crèdits

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

BA (Hons) Fashion Design
Més info +
CSP en Estilisme de Moda
Més info +

Noticies relacionades

L’IED va tanca la 080 Barcelona Fashion
Més info +
JUNE IS DESIGN, JUNE IS IED
Més info +
Fashioners of the World 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat