Master en Design for Urban Environment
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Aquí | Design

Projecte: Aquí

Sol·licitar informació

Master en Design for Urban Environment

Edició:

Idioma: Anglès

Duració: 9 mesos

Format: Presencial

Data d'inici: 19 de gener de 2023

Horari: Dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 18.30 a 21.30h

Crèdits: 60

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 14.600€ (Taxa de matrícula 3.900€ + taxa de curs 10.700€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Master en Design for Urban Environment forma a professionals involucrats en el procés de transformació urbana mitjançant el disseny de propostes que millorin el teixit social, cultural i econòmic de les ciutats del segle XXI.

El Master aborda principalment els següents eixos de treball: disseny per al desenvolupament sostenible, inclusió social apoderant a la ciutadania per a afrontar reptes socials, governança, cooperació, e-democracy, dades obertes i transparència, així com disseny per a resoldre els reptes de mobilitat urbana i per a contribuir a la seguretat de les persones.

Els entorns urbans s’enfronten avui a grans reptes i necessiten professionals que coneguin el passat, comprenguin el present i s’anticipin al futur per a dissenyar solucions en col·laboració amb els qui viuen en ells i amb els qui els gestionen.

Proyecto render del Master de Diseño del Entorno Urbano con un tren futurista por modulos
Projecte del Master de Disseny de l'Entorn Urba

Objectius

– Formar nous perfils professionals amb capacitat per a l’actuació en els contextos urbans des de la perspectiva col·laborativa del disseny en base a les necessitats dels diferents actors / stakeholders.

– Aportar a l’estudiant una visió global, interdisciplinària i integradora de les experiències que es desenvolupen en l’entorn urbà per proposar accions de disseny resolutives, rellevants, consensuades i sostenibles.

– Dotar d’eines i coneixement específic als estudiants per al desenvolupament de projectes relacionats amb l’entorn urbà.

– Capacitar els estudiants en l’adquisició d’un llenguatge i paper propis d’un perfil de dissenyador / facilitador per la co-creació de solucions en els entorns urbans.

Metodologia

L’observació, l’anàlisi i l’experimentació formen part essencial de l’aprenentatge. El curs proposa una immersió teoricopràctica intensa en el context urbà de la ciutat de Barcelona, és per això que tant les classes teòriques com els projectes estan recolzats per sortides guiades pels professors del Màster.

El curs proposa cinc eixos d’actuació interrelacionats que s’estructuren en diversos tipus d’assignatures: Pensar, Fer, Projectar, Escoltar i Comunicar.

Perfil de l'estudiant

– Professionals i recentment graduats interessats a continuar els seus estudis per adquirir habilitats en el disseny urbà estratègic i participar en projectes de disseny urbà des d’una perspectiva multidisciplinària i interdisciplinària.

– Dissenyadors de producte, comunicació visual i interiorisme, arquitectes i professionals de gestió / màrqueting, entre d’altres, podran actualitzar els seus coneixements i adquirir noves habilitats en àrees de disseny urbà que no formen part de la seva experiència.

– Professionals interessats en explorar la intersecció del disseny, la innovació social i les polítiques públiques.

Sortides Laborals

Els participants seran capaços de realitzar activitats en entitats públic / privades en algunes d’aquestes àrees:

– Liderar processos de regeneració urbana

– Assessorar en urban design

– Gestionar el procés de urban design

– Realitzar estudis vinculats a l’àmbit urbà

– Preparar guies de disseny urbà

– Dissenyar a l’àmbit de la mobilitat

– Facilitar processos col·laboratius per dissenyar a l’àmbit urbà

– Visualitzar i comunicar dades en els processos de disseny urbà

COORDINACIÓ

BET CANTALLOPS

Arquitecta per MTS Architecture Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya. Té el seu propi estudi, Saetaestudi, a Barcelona, que va fundar en 1994 amb Pere Ortega. Realitzen projectes en arquitectura, urbanisme, disseny d’interiors i arquitectura efímera. 

CRÈDITS

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

Master en Disseny d'Interiors per a Hotels i Espais Gastronòmics
Més info +
CSP en Disseny d'Espais Interiors Contemporanis
Més info +

Noticies relacionades

FOODTURE BARCELONA 2020
Més info +
El Grup IED arriba a Bilbao
Més info +
Saló de l’Ensenyament – IED Barcelona
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat