Disseny de Moda, itinerari en Estilisme i Comunicació de Moda
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: 1933 | Fashion

Col·lecció: 1933

Sol·licitar informació

Disseny de Moda, itinerari en Estilisme i Comunicació de Moda

Idioma: Espanyol

Duració: 4 anys

Data d'inici: Setembre 2022

Crèdits: 240 ECTS

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: A partir de 12.100€ anuals.
Consulta les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

Títol de Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny, especialitat en Disseny de Moda, itinerari en Estilisme i Comunicació de Moda (240 ECTS).

Aquest curs forma professionals capaços d’anticipar respostes i solucions a les futures tendències estètiques i a les noves necessitats del mercat de la moda.

S’estudia una base teòrica i cultural amb l’objectiu de crear un estil estètic i innovador que despunti en el mercat internacional de la moda. Forma professionals amb una gran capacitat creativa, disposats a actuar en un sector cada vegada més complex.

El programa d’aquest títol  ensenya a l’alumne a idear noves fórmules estètiques indispensables per a comunicar la imatge d’una marca. Li proporciona els coneixements per a connectar les exigències i necessitats a través de diferents mitjans: editorials de premsa especialitzada, desfilades, catàlegs, aparadors, punts de venda, publicitat i cinema.

Diseño de Moda, Estilismo y Comunicación

Objectius

El primer any del curs està centrat en l’adquisició dels conceptes bàsics del disseny, la cultura i la metodologia de projecte. S’ensenya a atrevir-se a crear i a comunicar.

En el segon any es comença l’aprenentatge de les tècniques específiques de moda: patronatge, modelatge, il·lustració, complements, història, etc. Es combina sempre la formació de tècniques tradicionals i modernes, per poder enfrontar-se a la indústria actual de manera completa i perquè cada alumne pugui trobar aquelles que li facilitin desenvolupar la seva creativitat.

En el tercer any l’alumne s’especialitza en l’itinerari d’Estilisme i Comunicació de Moda i comença a estudiar assessoria d’imatge, edició de moda i últimes tendències, i a realitzar nombrosos projectes d’estilisme (editorials, sessions de foto, etc.). Destaca un projecte de sostenibilitat i moda i diversos treballs amb visió de futur en quan a tècniques i teixits.

Durant el quart any es realitzen pràctiques en una empresa i es duu a terme el projecte de final de carrera que serveix com a carta de presentació al món professional.

Metodologia

Es basa principalment en una metodologia pràctica a través de projectes experimentals i simulacions empresarials guiades per professionals del sector.

El curs està dividit en mòduls d’assignatures perquè l’alumne realitzi un projecte rere l’altre i no varis simultàniament. Un procés més efectiu que permet anar millorant tant el desenvolupament d’un concepte com el procés d’elaboració.

Sortides Laborals

– Estilista

– Consultor per al desenvolupament de col·leccions de moda

– Creador de looks per a la correcta comunicació d’una col·lecció o producte

– Publicitat

– Editorials de moda

– Elaboració de guies de compres

– Assessor d’imatge

– Personal shopper

– Organitzador d’esdeveniments

– Escaparatisme

– Producció en publicitat i cinema

– Comunicació de moda i imatge de marca

– Etc.

Exalumnes IED MODA traballen a:

3.1 Phillip Lim, Acne, Adidas, A.Knackfuss, Alexander McQueen, Andrés Sardá, Antonio Miró, Balenciaga, Balmain, Bassols, Bibian Blue, Bless, Boris Bidjan Saberi, Camper, Carolina Herrera, Chanel, Cortana, Cruciani Cashmere, Custo Barcelona, Desigual, Elie Saab, Esprit, Formula 1 Footwear, Gareth Pugh, Givenchy, Grupo Cortefiel, G-Star, Hallotex, Inditex, Iris Van Herpen, Jeremy Scott, John Richmond, José Castro, Juan Pedro López, Justicia Ruano, J.W. Anderson, Little Creative Factory, Loewe, Lupo, Mango, Marine Serre, Massimo Dutti, Max Mara, Mediaset (Tele5), Mi&Co, Natori, Paper Magazine, Pepe Jeans London, Pimkie, Proenza Schouler, Pronovias, Pull and Bear, Raf Simons, Reebok, Stradivarius, Suncoo, TCN, Tempé Diseño SL, Tess Giberson, Tiny Cottons, Tom Scott, Valentino, Viktor & Rolf, Women´s Secret, Zara, etc.

Exalumnes IED MODA amb marca pròpia:

About Arianne, Aloló, Andra Handaric, Bego Palacios, Biuriful, Carlota Cahis, Cayena World, Cristina Tamborero, Cynthia Buttenklepper, Duckiss, Edward Cuming, Eñaut, Eva vs. Maria, JNorig, Mekkdes, Mille Colillas, New Myth, Olya Kosterina, Paula Nadal, Priscavera, Scotria, Suschenko, UY Studio, etc.

COORDINACIÓ

PILAR PASAMONTES

Llicenciada en Dret, Vicepresidenta del ModaFAD i Directora de Desenvolupament de l’Escola de Moda de l’ IED Barcelona Escola Superior de Disseny.

Dissenyadora de complements i ideòloga de les tendes “efectes especials”. Estilista de moda, publicitat, cinema i televisió. Experta en moda amb secció mensual en la revista Marie Claire. Consultora de moda per a televisió i empreses.

Altres Cursos Relacionats

Disseny de Moda
Més info +
BA (Hons) Fashion Design
Més info +
BA (Hons) Fashion Marketing and Communication
Més info +

Noticies relacionades

L’IED va tanca la 080 Barcelona Fashion
Més info +
JUNE IS DESIGN, JUNE IS IED
Més info +
Fashioners of the World 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat