Disseny de Moda
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col.lecció: Raza | Fashion

Col.lecció: Raza

Sol·licitar informació

Disseny de Moda

Idioma: Espanyol

Duració: 4 anys

Data d'inici: Setembre 2022

Crèdits: 240 ECTS

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: A partir de 12.100€ anuals.
Consulta les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

Títol de Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny, especialitat en Disseny de Moda (240 ECTS).

Aquest curs forma professionals capaços d’anticipar respostes i solucions a les futures tendències estètiques i a les noves necessitats del mercat de la moda.

En aquest títol s’estudia una base teòrica i cultural amb l’objectiu de crear un estil estètic i innovador que despunti en el mercat internacional de la moda. Forma professionals amb una gran capacitat creativa, disposats a actuar en un sector cada vegada més complex.

Els alumnes es preparen així per a crear col·leccions, organitzar esdeveniments de moda, i adquirir coneixements de màrqueting i comunicació de moda per a crear la seva pròpia marca. La metodologia de projecte actua com a eix central del curs a partir de la qual l’alumne aprèn a expressar la seva creativitat i realitzar els seus dissenys.

Diseño de Moda

Objectius

El primer any del curs en Disseny de Moda està centrat en l’adquisició dels conceptes bàsics del disseny, la cultura i la metodologia de projecte. S’ensenya a atrevir-se a crear i a comunicar.

En el segon any es comença l’aprenentatge de les tècniques específiques de moda: patronatge, modelatge, il·lustració, complements, història, etc. Es combina sempre la formació de tècniques tradicionals i modernes, per poder enfrontar-se a la indústria actual de manera completa i perquè cada alumne pugui trobar les tècniques que li facilitin desenvolupar la seva creativitat.

En el tercer any l’alumne s’especialitza en l’itinerari de Disseny de Moda i comença a estudiar les últimes tendències, tècniques avançades de modelatge i patronatge, il·lustració, i a realitzar nombroses col·leccions (d’home i de dona). Destaca un projecte de sostenibilitat i moda i diversos treballs amb visió de futur en quan a tècniques i teixits.

Durant el quart any es realitzen pràctiques en una empresa i es duu a terme el projecte de final de carrera que serveix com a carta de presentació al món professional. L’any culmina amb la desfilada dels dissenys elaborats en el projecte final.

Metodologia

La metodologia és principalment pràctica, a través de projectes experimentals i simulacions empresarials guiades per professionals del sector.

El curs està dividit en mòduls d’assignatures perquè l’alumne realitzi un projecte rere l’altre i no varis simultàniament. Un procés més efectiu que permet anar millorant tant el desenvolupament d’un concepte com el procés d’elaboració.

Sortides Laborals

– Dissenyador de moda

– Estilista

– Trendsetter

– Dissenyador de complements de moda

– Visual merchandiser

– Comunicació de moda i imatge de marca

– Il·lustrador

– Consultor

– Patronista

– Estilista

– Dissenyador tèxtil

– Coolhunter

– Product manager

– Etc.

Exalumnes IED MODA traballen a:

3.1 Phillip Lim, Acne, Adidas, A.Knackfuss, Alexander McQueen, Andrés Sardá, Antonio Miró, Balenciaga, Balmain, Bassols, Bibian Blue, Bless, Boris Bidjan Saberi, Camper, Carolina Herrera, Chanel, Cortana, Cruciani Cashmere, Custo Barcelona, Desigual, Elie Saab, Esprit, Formula 1 Footwear, Gareth Pugh, Givenchy, Grupo Cortefiel, G-Star, Hallotex, Inditex, Iris Van Herpen, Jeremy Scott, John Richmond, José Castro, Juan Pedro López, Justicia Ruano, J.W. Anderson, Little Creative Factory, Loewe, Lupo, Mango, Marine Serre, Massimo Dutti, Max Mara, Mediaset (Tele5), Mi&Co, Natori, Paper Magazine, Pepe Jeans London, Pimkie, Proenza Schouler, Pronovias, Pull and Bear, Raf Simons, Reebok, Stradivarius, Suncoo, TCN, Tempé Diseño SL, Tess Giberson, Tiny Cottons, Tom Scott, Valentino, Viktor & Rolf, Women´s Secret, Zara, etc.

Exalumnes IED MODA amb marca pròpia:

About Arianne, Aloló, Andra Handaric, Bego Palacios, Biuriful, Carlota Cahis, Cayena World, Cristina Tamborero, Cynthia Buttenklepper, Duckiss, Edward Cuming, Eñaut, Eva vs. Maria, JNorig, Mekkdes, Mille Colillas, New Myth, Olya Kosterina, Paula Nadal, Priscavera, Scotria, Suschenko, UY Studio, etc.

COORDINACIÓ

PILAR PASAMONTES

Llicenciada en Dret, Vicepresidenta del ModaFAD i Directora de Desenvolupament de l’Escola de Moda de l’ IED Barcelona Escola Superior de Disseny.

Dissenyadora de complements i ideòloga de les tendes “efectes especials”. Estilista de moda, publicitat, cinema i televisió. Experta en moda amb secció mensual en la revista Marie Claire. Consultora de moda per a televisió i empreses.

 

Altres Cursos Relacionats

BA (Hons) Fashion Design
Més info +
BA (Hons) Fashion Marketing and Communication
Més info +
Disseny de Moda, itinerari en Estilisme i Comunicació de Moda
Més info +

Noticies relacionades

L’IED va tanca la 080 Barcelona Fashion
Més info +
JUNE IS DESIGN, JUNE IS IED
Més info +
Fashioners of the World 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat