Foundation in Fashion
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

Sol·licitar informació

Foundation in Fashion

Edició:

Idioma: Anglès

Duració: 7 mesos

Data d'inici: Octubre 2021

Horari: Temps complet

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: A partir de 13.900 € anuals.
Consulta las facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Foundation in Fashion és una via d’entrada al món de la moda per per a aquelles persones que desitgen preparar-se per a aplicar a estudis superiors com el BA(Hons) en Fashion Design  i el BA (Hons) en Fashion Marketing and Communication o dubten si enfocar la seva professió cap al Disseny de Moda o cap al Màrqueting i la Comunicació.

El programa ofereix en el seu primer semestre les bases i coneixements fonamentals en matèria de codis, llenguatges, tendències o història i fotografia de la moda. Durant el segon semestre, es tria entre el Mòdul de Moda o el de Màrqueting i Comunicació, on s’aborden les habilitats tècniques o específiques de cada camp i s’elaboren treballs que materialitzen els coneixements adquirits.

Outfits creados en el Curso de Verano en Fashion Styling

Objectius

– Oferir els coneixements essencials i les eines per a aplicar a les següents carreres: BA (Hons) en Fashion Design o BA( Hons) en Fashion Marketing and Communication. Amb els coneixements obtinguts, l’estudiant podrà també aplicar a carreres d’altres centres.

– Potenciar la creativitat i l’estil personal a través d’un entorn dinàmic, obert i multidisciplinari.

Mòdul Moda

– Conèixer tècniques de desenvolupament de disseny per a crear una col·lecció i produir un look final.

– Desenvolupar un sketchbook, il·lustracions, plans de peces i un portafolis.

– Conèixer tècniques manuals i digitals per a la comunicació del projecte.

Mòdul Màrqueting

– Abordar les tècniques, estratègies i eines del Màrqueting i la Comunicació de Moda, així com adquirir coneixements en matèria de gestió de projecte o resolució creativa de problemes.

– Elaborar un Foundation Project a partir d’un repte i en aplicació dels coneixements adquirits.

Metodologia

El Foundation in Fashion fomenta l’aprenentatge actiu al voltant de temes rellevants i del desenvolupament de la pràctica creativa personal. Per a això, es recolza en materials i recursos d’estudi integrals desenvolupats per l’ IED Barcelona. Els membres del professorat són professionals en actiu que també integren l’equip docent del Títol Superior en Disseny de Moda, BA (Hons) Fashion Design i BA (Hons) en Màrqueting i Comunicació de la Moda.

Perfil de l'estudiant

Aquest curs es dirigeix a totes aquelles persones interessades en el món de la moda, en els seus vessants del disseny o la de la comunicació, que volen tenir una primera aproximació a aquesta indústria fascinant i en constant evolució.

ACCÉS A TITULACIONS EN DISSENY

En finalitzar, els estudiants reben un Certificat Foundation de l’ IED Barcelona.

El Foundation in Fashion és una primera presa de contacte amb el món de la moda abans d’optar per estudiar un títol superior o BA (Hons).

La realització del curs no garanteix l’accés al BA (Hons) in Fashion Design o al BA (Hons) in Fashion Màrqueting and Communication, però ofereix a l’estudiant una excel·lent via pràctica per a valorar si es desitja canalitzar el futur professional cap a algun d’aquests camps.

COORDINADORS

CRISTINA LASTRA 

La seva naturalesa col·laborativa i la seva passió per compartir idees i coneixements han fet de la consultoria i especialment l’ensenyament, una sortida natural durant anys d’experiència acumulada i experiència en Marques i Comunicació.

Linkedin 

FABRICIO PÉREZ

Dissenyador i fundador de la seva pròpia marca Llamazares y de Delgado al costat de Jaime Llamazares.

Altres Cursos Relacionats

BA (Hons) Fashion Design
Més info +
BA (Hons) Fashion Marketing and Communication
Més info +
Disseny de Moda
Més info +
Master en Disseny de Moda
Més info +
Master en Disseny de Moda Masculina
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí