El Procés Creatiu en Disseny Gràfic
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

Sol·licitar informació

El Procés Creatiu en Disseny Gràfic

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 6 setmanes

Format: Online

Data d'inici: 6 de novembre de 2020

Crèdits: 2*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 450€

Introducció

El Procés Creatiu en Disseny Gràfic introdueix i desenvolupa la metodologia del pensament creatiu i del projecte propis d’un dissenyador. Al llarg del programa, es donen a conèixer els principis bàsics del disseny, la formació perceptiva i analítica per a la utilització del llenguatge gràfic com a mitjà de concepció i la transmissió d’idees.

El curs aborda un coneixement creuat entre art visual, creativitat, comunicació, narrativa i disseny gràfic per a comprendre com es treballa en les professions creatives i en els estudis de disseny contemporani.

Com a part dels programes Design First de l’ IED Barcelona, aquesta proposta online ofereix eines de treball en remot i noves metodologies al llarg de sis mòduls: Context, Tendències + Inspiració, Ideació, Creació, Projecte + Prototip i Comunicació.

Objectius

– Entendre en què consisteix el procés creatiu al disseny gràfic i la comunicació visual.

– Descobrir com els grans dissenyadors creen i desenvolupen les seves propostes creatives.

– Conèixer els passos per a inspirar-se, generar idees, construir-les i comunicar-les.

– Aplicar un mètode que permeti enfortir i desplegar el talent creatiu.

Metodologia

Com a curs Project Based Learning (PBL), ofereix als estudiants les eines d’e-learning necessàries per a impulsar tècniques de treball col·laboratiu en la realització d’un projecte.

Les assignatures s’estructuren al voltant de tres eixos, per a facilitar l’aprenentatge i l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits:

Mètode

Com afrontar cada etapa creativa i quines són les estratègies, seguint els consells d’experts i descobrint les seves experiències a l’hora de destacar propostes i idees.

Eines

Quines són les eines més efectives per a desenvolupar cada etapa del procés creatiu, els millors instruments per a fomentar la creativitat i el treball en equip.

Aplicació

De la mà d’una figura docent, en cada etapa s’avança en el desenvolupament d’un projecte creatiu que concreta les competències adquirides en el domini d’un mètode i en el maneig d’eines.

Perfil de l'estudiant

El curs està dirigit a persones apassionades pell món del disseny gràfic, la comunicació visual i la creativitat. Així mateix s’orienta a aquelles interessades a explorar:

– El desenvolupament dels processos creatius en disseny gràfic.

– L’orientació professional cap a disciplines creatives.

– La millora de coneixements sobre mètodes de pensament disruptius.

Sortides Laborals

El Procés Creatiu en Disseny Gràfic es concep com una primera presa de contacte amb aquesta disciplina abans d’optar per estudiar un títol superior.

La realització del curs no garanteix l’accés a títols superiors, però ofereix a l’estudiant una excel·lent via pràctica per a valorar cap a on desitja canalitzar el seu futur professional.

COORDINACIÓ

Carmen Collado

Docent en les matèries de: Tendències / Inspiració i Creació

Dissenyadora de caràcter interdisciplinari. Desenvolupa la seva carrera en l’àmbit professional en diverses àrees del disseny (il·lustració, gràfic, moda i art visual) i l’alterna amb la seva activitat docent en diferents universitats, la seva producció artística­ i la seva labor com a investigadora a nivell teòric. 

Altres Cursos Relacionats

Disseny Gràfic
Més info +
CSP en Disseny Gràfic
Més info +
Master en Disseny Gràfic
Més info +
Curs d'estiu en Disseny Gràfic
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí