El Procés Creatiu en Disseny de Moda
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

Sol·licitar informació

El Procés Creatiu en Disseny de Moda

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 6 setmanes

Format: Online

Data d'inici: 6 de novembre de 2020

Crèdits: 2*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 450€

Introducció

El Procés Creatiu en Disseny de Moda és un curs introductori dirigit als qui desitgen conèixer el viatge creatiu del dissenyador, des de la concepció de la idea fins a la seva concreció en un producte de moda que respongui a les necessitats i expectatives de l’usuari.

Com a part dels programes Design First de l’ IED Barcelona, aquest curs online ofereix eines de treball en remot i noves metodologies per a explorar els principis bàsics del disseny moda des d’un enfocament innovador, col·laboratiu i pràctic.

El curs recorre les diferents etapes del procés creatiu al llarg de sis mòduls: Context, Tendències + Inspiració, Ideació, Creació, Projecte + Prototip i Comunicació.

Objectius

– Entendre en què consisteix el procés creatiu en el disseny de moda.

– Descobrir com els grans dissenyadors creen i desenvolupen les seves propostes creatives.

– Conèixer els passos per a inspirar-se, generar idees, construir-les i comunicar-les.

– Aplicar un mètode que permeti enfortir i desplegar el talent creatiu.

Metodologia

Com a curs Project Based Learning (PBL), ofereix als estudiants les eines d’e-learning necessàries per a impulsar tècniques de treball col·laboratiu en la realització d’un projecte.

Les assignatures s’estructuren al voltant de tres eixos, per a facilitar l’aprenentatge i l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits:

Mètode

Com afrontar cada etapa creativa i quines són les estratègies, seguint els consells d’experts i descobrint les seves experiències a l’hora de destacar propostes i idees.

Eines

Quines són les eines més eficaces per a desenvolupar cada etapa del procés creatiu, els millors instruments per a fomentar la creativitat i el treball en equip.

Aplicació

De la mà d’una figura docent, en cada etapa s’avança en el desenvolupament d’un projecte creatiu que concreta les competències adquirides en el domini d’un mètode i en el maneig d’eines.

Perfil de l'estudiant

El curs està dirigit a persones apassionades pell món de la moda i la creativitat. Així mateix, està dirigit a aquelles interessades a explorar:

– El desenvolupament dels processos creatius en moda.

– L’orientació professional cap a disciplines creatives.

– La millora de coneixements sobre mètodes de pensament disruptius.

Sortides Laborals

El Procés Creatiu en Disseny de Moda es concep com una primera presa de contacte amb aquesta disciplina abans d’optar per estudiar un títol superior.

La realització del curs no garanteix l’accés a títols superiors, però ofereix a l’estudiant una excel·lent via pràctica per a valorar cap a on desitja canalitzar el seu futur professional.

COORDINACIÓ

Federico Antelo

Docent en les matèries de Tendències / Inspiració i Creació

Centrat en el procés d’estampació artesanal, dirigeix un laboratori i estudi tèxtil. Així mateix, el seu treball pictòric genera noves possibilitats estètiques derivades de l’ús de tècniques exclusives del món tèxtil, amb l’objectiu de proporcionar àrees d’exploració, diàleg i fusió entre l’art i el disseny.

federicoartelo.com

CRÈDITS

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

Disseny de Moda
Més info +
Master en Disseny de Moda
Més info +
Master en Disseny de Moda Masculina
Més info +
Postgrau en Disseny d'Accessoris de Moda i Marroquineria
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí