EL PROCÉS CREATIU EN DISSENY DE PRODUCTE
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

Sol·licitar informació

EL PROCÉS CREATIU EN DISSENY DE PRODUCTE

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 6 setmanes

Format: Online

Data d'inici: 6 de novembre de 2020

Crèdits: 2*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 450€

Introducció

El Procés Creatiu en Disseny de Producte introdueix i desenvolupa la metodologia creative thinking + design process pròpia d’un dissenyador.

Cada dissenyador de producte segueix una sèrie de passos orientats al desenvolupament d’una idea, per a donar-li cos i convertir-la en un producte o un servei que respongui a les necessitats de l’usuari i que tingui èxit en el mercat. És un procés personal, però part d’una base metodològica estructurada que l’ IED certifica com la clau de l’èxit dels dissenyadors.

Com a part dels programes Design First de l’ IED Barcelona, aquesta proposta online ofereix eines de treball en remot i noves metodologies al llarg de sis mòduls: Context, Tendències + Inspiració, Ideació, Creació, Projecte + Prototip i Comunicació.

 

Anatomy of Senses, de
Anatomy of Senses, de Tatjana Zoffel

Objectius

– Entendre en què consisteix el procés creatiu en el disseny de producte.

– Descobrir com els grans dissenyadors creen i desenvolupen les seves propostes creatives.

– Conèixer els passos per a inspirar-se, generar idees, construir-les i comunicar-les.

– Aplicar un mètode que permet enfortir i desplegar el talent creatiu.

Metodologia

Com a curs Project Based Learning (PBL), ofereix als estudiants les eines d’e-learning necessàries per a impulsar tècniques de treball col·laboratiu en la realització d’un projecte.

Les assignatures s’estructuren al voltant de tres eixos, per a facilitar l’aprenentatge i l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits:

Mètode

Com afrontar cada etapa creativa i quines són les estratègies, seguint els consells d’experts i descobrint les seves experiències a l’hora de destacar propostes i idees.

Eines

Quines són les eines més eficaces per a desenvolupar cada etapa del procés creatiu, els millors instruments per a fomentar la creativitat i el treball en equip.

Aplicació

De la mà d’una figura docent, en cada etapa s’avança en el desenvolupament d’un projecte creatiu que concreta les competències adquirides en el domini d’un mètode i en el maneig d’eines.

Perfil de l'estudiant

El curs està dirigit a aquelles persones que tenen vocació per les disciplines creatives, però mai han pogut acostar-se a aprofundir en la seva metodologia, secrets i eines. També als qui volen explorar els territoris de la creativitat, entendre’ls i trobar un possible desenvolupament professional cap a les empreses creatives o perfils creatius cada vegada més demandats en el mercat laboral.

– Apassionats del món del disseny de producte i la creativitat.

– Interessats a conèixer com es desenvolupen els processos creatius en el disseny de producte.

– Interessats a redirigir el seu àmbit professional cap a les disciplines creatives.

– Interessats a millorar els seus coneixements sobre mètodes de pensament disruptius.

Sortides Laborals

El Procés Creatiu en Disseny de Producte es concep com una primera presa de contacte amb aquesta disciplina abans d’optar per estudiar un títol superior.

La realització del curs no garanteix l’accés a títols superiors, però ofereix a l’estudiant una excel·lent via pràctica per a valorar cap a on desitja canalitzar el seu futur professional.

COORDINACIÓ

Claudia Solé

Coordinadora del curs i docent en les matèries de Context i Tendències

Graduada en Product Design per l’IED Barcelona. Ha participat en projectes d’innovació en CERN, VidaCaixa I+D i el Bullifundation. Des de fa tres anys, exerceix com a dissenyadora en l’estudi Marcel Wanders a Amsterdam, treballant per a marques internacionals com Laufen, Louis Vuitton o Natuzzi Itàlia.

Altres Cursos Relacionats

Disseny de Producte
Més info +
Master en Disseny Sostenible
Més info +
El Procés Creatiu en Disseny Gràfic
Més info +
El Procés Creatiu en Disseny de Moda
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí