Disseny de Moda, itinerari en Complements i Accessoris de Moda
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Aitarekin Afaltzen | Fashion

Col·lecció: Aitarekin Afaltzen

Sol·licitar informació

Disseny de Moda, itinerari en Complements i Accessoris de Moda

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 4 anys

Data d'inici: Septembre de 2022

Crèdits: 240 ECTS

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: A partir de 12.100€ anuals
Consulta les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

Títol de Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny, especialitat en Disseny de Moda, itinerari en Complements i Accessoris de Moda (240 ECTS).

Aquest curs forma professionals capaços d’anticipar i donar respostes i solucions a les futures tendències estètiques i a les noves necessitats del mercat de la moda.

S’estudia una base teòrica i cultural amb l’objectiu que l’alumne creï un estil estètic i innovador, que despunti en el mercat internacional de la moda i tingui gran capacitat creativa per a actuar en un sector cada vegada més complex.

Els alumnes es preparen per a crear col·leccions de marroquineria, calçat, joieria, barrets, accessoris tèxtils… tenint en compte que l’accessori ve molt marcat pel sector de moda a qui es vol dirigir. Cada vegada més s’estan combinant tècniques artesanals i tecnologia, per la qual cosa els alumnes han de tenir coneixement d’ambdues.

Col·lecció 'Freedom of Panorama', de Brenda González

Objectius

El primer any d’estudis està centrat en l’adquisició dels conceptes bàsics del disseny, la cultura i la metodologia de projecte. S’ensenya al dissenyador a atrevir-se a crear i a comunicar.

En el segon any es comença l’aprenentatge de les tècniques específiques de moda: patronatge, modelaje, il·lustració, complements, història de la indumentària, etc. Es combina sempre la formació de tècniques tradicionals i modernes, per a poder enfrontar-se a la indústria actual de manera completa i perquè cada alumne pugui trobar aquelles que li facilitin desenvolupar la seva creativitat.

En el tercer any l’alumne s’especialitza en l’itinerari d’Accessoris de Moda. Així, aprofundeix en totes les tècniques i detalls dels complements, realitzant projectes on ha d’aplicar tant la seva estètica com les tendències actuals. Destaca un projecte de sostenibilitat i diversos treballs amb visió de futur quant a tècniques i materials.

Durant el quart any es realitzen pràctiques en una empresa i es du a terme el projecte de final de carrera, que serveix com a carta de presentació al món professional.

Metodologia

El programa es basa principalment en una metodologia pràctica a través de projectes experimentals i simulacions empresarials guiades sota professionals del sector.

Està dividit en mòduls d’assignatures perquè l’alumne realitzi un projecte darrere l’altre i no varis simultàniament. Un procés més efectiu que permet anar millorant tant el desenvolupament d’un concepte com el procés d’elaboració.

Sortides Laborals

– Disseny d’Accessoris

– Il·lustració

– Consultoria de Moda

– Estilisme

– Product Management

– Editorial de Moda

– Direcció d’Art

– Personal Shopper

– Visual Merchandising

– Aparadorisme

Exalumnes IED MODA treballen en:

3.1 Phillip Lim, Acne, Adidas, A.Knackfuss, Alexander McQueen, Andrés Sardá, Antonio Miró, Balenciaga, Balmain, Bassols, Bibian Blue, Bless, Boris Bidjan Saberi, Camper, Carolina Herrera, Chanel, Cortana, Cruciani Cashmere, Custo Barcelona, Desigual, Elie Saab, Esprit, Formula 1 Footwear, Gareth Pugh, Givenchy, Grupo Cortefiel, G-Star, Hallotex, Inditex, Iris Van Herpen, Jeremy Scott, John Richmond, José Castro, Juan Pedro López, Justicia Ruano, J.W. Anderson, Little Creative Factory, Loewe, Lupo, Mango, Marine Serre, Massimo Dutti, Max Mara, Mediaset (Tele5), Mi&Co, Natori, Paper Magazine, Pepe Jeans London, Pimkie, Proenza Schouler, Pronovias, Pull and Bear, Raf Simons, Reebok, Stradivarius, Suncoo, TCN, Tempé Diseño SL, Tess Giberson, Tiny Cottons, Tom Scott, Valentino, Viktor & Rolf, Women´s Secret, Zara, etc.

Exalumnes IED MODA amb marca pròpia:

About Arianne, Aloló, Andra Handaric, Bego Palacios, Biuriful, Carlota Cahis, Cayena World, Cristina Tamborero, Cynthia Buttenklepper, Duckiss, Edward Cuming, Eñaut, Eva vs. Maria, JNorig, Mekkdes, Mille Colillas, New Myth, Olya Kosterina, Paula Nadal, Priscavera, Scotria, Suschenko, UY Studio, etc.

COORDINACIÓ

PILAR PASAMONTES

Llicenciada en Dret, va ser vicepresidenta del ModaFAD i Directora Científica de Moda de l’IED Barcelona Centre Superior de Disseny.

Dissenyadora de complements i ideòloga de les botigues “Efectes Especials”. Estilista de moda, publicitat, cinema i televisió. Experta en moda amb secció mensual en la revista Marie Claire. Consultora de moda per a televisió i empreses.

Altres Cursos Relacionats

BA (Hons) Fashion Design
Més info +
Disseny de Moda
Més info +
Disseny de Moda, itinerari en Estilisme i Comunicació de Moda
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat