Diploma IED en Màrqueting i Comunicació de la Moda
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Couture Maladroite | Fashion

Col·lecció: Couture Maladroite

Sol·licitar informació

Diploma IED en Màrqueting i Comunicació de la Moda

Idioma: Espanyol

Duració: 3 anys

Data d'inici: Setembre 2022

Crèdits: 180*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: A partir de 12.100€ anuals.
Consulta les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Diploma IED en Màrqueting i Comunicació de Moda forma a creatius capaços de desenvolupar plans estratègics, de màrqueting i comunicació per a la indústria de la moda, un sector en permanent transformació. 
 
Com a reflex de realitats socials i culturals vives, la moda evoluciona en tendències i nous models de negoci, es reinventa constantment, per la qual cosa necessita un perfil professional preparat per a adaptar-se i manejar tots aquests canvis, així com treballar en equips internacionals i multidisciplinarios.
 
El curs combina el pensament creatiu, el rigor metodològic del management i l’actitud emprenedora en el sector de la moda, especialment en les àrees del màrqueting i la comunicació. El futur professional aprèn a identificar oportunitats de negoci i desenvolupar estratègies innovadores que diferenciïn a la marca i les seves col·leccions. Per a això, adquireix ple coneixement dels processos — des del disseny fins a la sortida al mercat de la col·lecció–, domina la comunicació 360º, maneja les últimes eines del màrqueting estratègic de moda i coneix les macrotendencias socials, on la sostenibilitat ocupa un lloc prioritari.
 

Objectius

El programa està dissenyat per oferir uns objectius didàctics evolutius al llarg dels tres anys i concloure amb el projecte de final de carrera per a una empresa real.

El primer any es focalitza en donar una base cultural creativa del món de la moda així com introduir a l’alumne en les àrees del màrqueting, el producte, la comunicació i les tendències.

El segon any està centrat en l’aprenentatge de la gestió estratègica de les eines de màrqueting, comunicació i management al món de la moda. S’aprèn a analitzar al consumidor, com distribuir el producte, màrqueting, publicitat, periodisme de moda, etc.

Durant el tercer any s’aprèn a desenvolupar plans estratègics de les diferents disciplines com les finances, la comunicació, compres, noves oportunitats de negoci, etc. sempre basats en casos pràctics. El curs finalitza amb el desenvolupament del projecte de final de carrera.

Metodologia

La metodologia didàctica d’aquest Diploma IED prioritza la professionalitat i la preparació acadèmica amb l’objectiu que l’alumne, en un futur laboral immediat, pugui desenvolupar les seves capacitats en un entorn canviant i competitiu, alhora que sàpiga conèixer-se a si mateix i potenciar les seves aptituds tant a nivell creatiu com estratègic.

També es recolza en el know how de l’equip de professionals i de la pròpia escola, en el learning by doing dels estudiants, i en la interdisciplinarietat entre totes les àrees que s’imparteixen a l’escola: Design, Visual Communication, Moda i Management for Creative Industries.

Sortides Laborals

El programa de Màrqueting i Comunicació de Moda de l’IED forma a professionals capaços de desenvolupar les seves aptituds i coneixements en un entorn internacional dins dels sectors de producte, màrqueting, distribució, retail, mitjans de moda on line i off line, publicitat, relacions públiques i gabinets de comunicació.

En finalitzar els estudis, els alumnes podran exercir els següents llocs de treball:
 
-Director de màrqueting
-Director de comunicació
-Director d’esdeveniments
-Director de showroom de moda
-Web communication manager o community manager
-Redactor de moda
-Product manager
-Fashion buyer
-Media planner
-CRM Manager
-Etc.

Exalumnes IED MANAGEMENT treballen a:

Diesel Iberia, Mango, H Magazine, Surgery, Bread&Butter, Carion Wester, Harrods, Inditex, Net-a-porter, Reebok, XXL, Equipo Singular, Levi’s Strauss Iberia, Stopstealingmylook.com, Hebe Media London, Modelmanagement.com, Carin Wester Stockholm, Superga Turin, Surgery PR London, Springstudios.com London, McGregor Fashion Group Amsterdam, Desigual Barcelona, Fuego Camina Conmigo Barcelona, etc.

Empreses

Empreses amb les que l’àrea ha col·laborat: Levi’s Strauss Iberia, Reebok, Ailanto, MODAFAD, Desigual, The Brandery, Maians, Jose Castro, Friday’s Project, lkxa “La Caixa”, Habaluc, Yerse, Mariona Gen, Privalia, Páez, Desigual, Uterqüe, etc.

Crèdits

La planificació didàctica de tots els cursos Diploma IED es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). El Diploma IED adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). El Diploma IED és un títol privat propi.

Coordinació

ANNA SABATER CASAS

Llicenciada en Ciències Empresarials (UAB), DAF de Màrqueting (ESADE), Disseny de moda (IDEP), Disseny de Teixits (Central Saint Martins School of Art), Màrqueting Relacional (IESE) y Gestió de Projectes (IESE).

Actualment, assessora a empreses textils i de confecció en el desenvolupament de la seva estratègia de producte, així com en l’estructuració de les col·leccions, definició d’estil i desenvolupament de marca a través del producte.

It’s about product

Altres Cursos Relacionats

BA (Hons) Fashion Marketing and Communication
Més info +

Noticies relacionades

Dissenyant al CERN el futur de la humanitat
Més info +
Reflexions sobre el disseny i la dona a TEDxBarcelona Women
Més info +
Docents de l’IED guanyen Red Dot Awards i premis ADI FAD 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat