Curs d’estiu en Disseny de Joies
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Sol·licitar informació

Curs d’estiu en Disseny de Joies

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 3 setmanes

Data d'inici: Juliol de 2023

Horari: De dilluns a divendres, de 9.30 a 15h i 4 tardes, de 15.30 a 18h

Crèdits: 10*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.150€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.150€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Summer Course en Disseny de Joies ofereix als alumnes els coneixements i eines necessaris per a projectar, dissenyar i realitzar una peça amb metall. Per a això, es segueix tot el procés de creació del disseny i producció d’una joia: des de la inspiració, passant per la representació i il·lustració del concepte, fins a arribar a la representació gràfica, el modelatge en 3D i la presentació final de la peça.

La tendència cap al treball manual i l’artesania donen una oportunitat al dissenyador per a tenir contacte directe amb el material i també aplicar el modelatge 3D a un producte concret.

Joyas diseñadas con Rhino Gold en el Curso de Verano en Diseño de Joyas
Projecte del Curs d'estiu en Disseny de Joies

Objectius

L’objectiu del curs d’estiu en Disseny de Joies és dotar als alumnes de coneixements i habilitats per projectar i realitzar una peça amb metall.

El curs segueix tot el procés de creació del disseny i producció d’una joia. S’inicia amb la focalització d’un concepte prenent inspiració tant de la història de l’art com de la història de la joieria, relacionant-ho amb les tendències actuals del món de la Moda. Posteriorment es contínua per la presentació i il·lustració de les primeres idees arribant al contacte amb el material i es finalitza amb la introducció al maneig de les eines de taller i de modelació 3D.

Metodologia

El curs combina classes teòriques i pràctiques per aconseguir adquirir els objectius del programa. Les classes pràctiques són en un taller de joieria i es realitzen peces seguint diferents metodologies de treball i de fabricació: cera fosa, prototipació 3D i un projecte final amb una petita col·lecció de mínim 3 peces realitzades al taller. 

Perfil de l'estudiant

El curs està dirigit tant a estudiants de disseny com a llicenciats o professionals que vulguin viure una nova experiència formativa on posar en pràctica les seves habilitats creatives.

COORDINACIÓ

VALENTINA FALCHI


Estudis artístics. Ha treballat durant uns anys com a dissenyadora de vestuari per a la televisió italiana, dedicant-se paral·lelament al disseny i a la producció de les seves pròpies col·leccions de moda. S’apropa al món de la joieria a través de la creació de bijuteria. Posteriorment, es forma com a Dissenyadora de Joies a l’escola de joieria Le Arti Orafe a Florència, Itàlia. Des de 2007 viu a Barcelona i treballa en el seu propi taller i des de 2015 és coordinadora i professora del curs de Disseny de Joies.

Crèdits

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

BA (Hons) Fashion Marketing and Communication
Més info +

Noticies relacionades

L’IED va tanca la 080 Barcelona Fashion
Més info +
JUNE IS DESIGN, JUNE IS IED
Més info +
Fashioners of the World 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat