Curs d’estiu en Disseny de Joies
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

Sol·licitar informació

Curs d’estiu en Disseny de Joies

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 8 online + 1 presencial

Format: Blended

Data d'inici: 5 de juliol de 2021

Horari: De dilluns a divendres, de 9:30h a 15:00h i 4 tardes, de 15:30h a 18:00h

Crèdits: 10*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.100€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.100€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Summer Course en Disseny de Joies ofereix als alumnes els coneixements i eines necessaris per a projectar, dissenyar i realitzar una peça amb metall. Per a això, es segueix tot el procés de creació del disseny i producció d’una joia: des de la inspiració, passant per la representació i il·lustració del concepte, fins a arribar a la representació gràfica, el modelatge en 3D i la presentació final de la peça.

La tendència cap al treball manual i l’artesania donen una oportunitat al dissenyador per a tenir contacte directe amb el material i també aplicar el modelatge 3D a un producte concret.

Joyas diseñadas con Rhino Gold en el Curso de Verano en Diseño de Joyas
Projecte del Curs d'estiu en Disseny de Joies

Objectius

L’objectiu del curs d’estiu en Disseny de Joies és dotar als alumnes de coneixements i habilitats per projectar i realitzar una peça amb metall.

El curs segueix tot el procés de creació del disseny i producció d’una joia. S’inicia amb la focalització d’un concepte prenent inspiració tant de la història de l’art com de la història de la joieria, relacionant-ho amb les tendències actuals del món de la Moda. Posteriorment es contínua per la presentació i il·lustració de les primeres idees arribant al contacte amb el material i es finalitza amb la introducció al maneig de les eines de taller i de modelació 3D.

Metodologia

El curs combina classes teòriques i pràctiques per aconseguir adquirir els objectius del programa. Les classes pràctiques són en un taller de joieria i es realitzen peces seguint diferents metodologies de treball i de fabricació: cera fosa, prototipació 3D i un projecte final amb una petita col·lecció de mínim 3 peces realitzades al taller. 

Perfil de l'estudiant

El curs està dirigit tant a estudiants de disseny com a llicenciats o professionals que vulguin viure una nova experiència formativa on posar en pràctica les seves habilitats creatives.

COORDINADOR

VALENTINA FALCHI


Estudis artístics. Ha treballat durant uns anys com a dissenyadora de vestuari per a la televisió italiana, dedicant-se paral·lelament al disseny i a la producció de les seves pròpies col·leccions de moda. S’apropa al món de la joieria a través de la creació de bijuteria. Posteriorment, es forma com a Dissenyadora de Joies a l’escola de joieria Le Arti Orafe a Florència, Itàlia. Des de 2007 viu a Barcelona i treballa en el seu propi taller i des de 2015 és coordinadora i professora del curs de Disseny de Joies.

Crèdits

Altres Cursos Relacionats

BA (Hons) Fashion Marketing and Communication
Més info +

Noticies relacionades

L’IED va tanca la 080 Barcelona Fashion
Més info +
JUNE IS DESIGN, JUNE IS IED
Més info +
Fashioners of the World 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí