Curs d’estiu en Disseny d’Interiors Comercials: Gastronomia i retail
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

Sol·licitar informació

Curs d’estiu en Disseny d’Interiors Comercials: Gastronomia i retail

Edició: 18ª

Idioma: Espanyol

Duració: 8 online + 1 presencial

Format: Blended

Data d'inici: 5 de juliol de 2021

Horari: De dilluns a divendres, de 9.30h a 15h i quatre dies a la tarda, de 15.30h a 18h

Crèdits: 10*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.100€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.100€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Summer Course en Disseny d’Interiors Comercials: Gastronomia i Retail s’endinsa en les principals eines d’experimentació i reflexió per a definir els nous espais comercials relacionats amb la gastronomia i el retail.

El disseny d’interiors és un sector altament competitiu i canviant, que demanda cada vegada més especialització.

Al llarg del curs, els estudiants coneixen eines, analitzen mecanismes i projecten espais relacionats amb la realitat comercial de Barcelona com a camp d’experimentació i referent en l’àmbit de l’arquitectura d’interiors comercial. Durant el procés, els alumnes es beneficien de la sinergia i l’ intercanvi entre els exercicis projectuals, les classes, les conferències, els tallers i les visites proposades.

Proyecto Render de un restaurante del Curso de Verano en Diseño de Interiores Comerciales: Gastronomía y retail
Projecte del Curs d'estiu en Disseny d'Interiors Comercials: Gastronomia y Retail

Objectius

– Experimentar la realització de projectes d’interiors comercials contemporanis, entesos com una fase d’un procés productiu (disseny), en el qual es prioritza la interface constituïda per l’interior (espai i forma), els objectes (mobiliari), la materialitat (Condició i procés material), i les principals instal·lacions que ho constitueixen. 

– Conèixer els espais comercials, i més específicament els interiors de bars, restaurants i tendes de la ciutat de Barcelona, tractant d’entendre la manera en què van ser projectats pels seus autors, i els mecanismes i eines amb els quals van ser produïts. 

– Explorar diferents eines projectuals, centrades en els interiors comercials, considerant que l’experiència projectual pròpia és el mecanisme que millor aglutina l’aprenentatge creatiu. 

Metodologia

 El curs proposat se centra en l’experimentació dels interiors de l’arquitectura comercial, des de la perspectiva de dos àmbits específics, als espais destinats a la gastronomia i el retail. Això implica la realització de dos exercicis projectuals, de dues setmanes de durada cadascun, i una sèrie de classes, tallers i visites, que atorguen el suport necessari per realitzar els projectes propis de manera creativa i lliure, però a més, el coneixement dels mecanismes amb els quals van ser realitzats altres espais comercials emblemàtics de la ciutat.

 

Perfil de l'estudiant

Estudiants i professionals d’Arquitectura, Disseny, responsables d’empreses de retail, branding, Visual Marxandatge, i interessats pel disseny d’interiors en general, que per raons laborals, pretenen aproximar-se a l’especialització, per enfrontar-se de manera eficaç a un sector cada vegada més competitiu i canviant.

Els estudiants han de tenir coneixements de disseny a nivell professional o acadèmic. Arquitectes, Interioristes, professionals del camp del disseny (gràfic, industrial, etc.) amb coneixements bàsics d’AutoCAD (o similar) i tractament d’imatge. 

COORDINADOR

FABIÁN GABRIEL PÉREZ

Arquitecte UNLP, Argentina. Màster en “Metropolis: Posgraduate program in architecture and Urban Culture” UPC, Espanya. Doctorant en Teoria de l’Arquitectura. 

Actualment és Professor del Taller Vertical d’Arquitectura nº4 de la Facultat d’Arquitectura i Urbanisme de la Universitat Nacional de la Plata FAU/UNLP i Director de la Carrera d’Interiors en la Facultat d’Arquitectura/UAI, Buenos Aires, Argentina.

Editor responsable de les publicacions de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, ETSAB/UPC (2005-2011). Ha publicat nombrosos articles i llibres sobre arquitectura, disseny d’interiors, i cultura urbana.
Professor de màster, i coordinador dels cursos d’interiors de l’IED des del seu origen (2004).

 

Crèdits

Altres Cursos Relacionats

Curs d'estiu en Design Thinking for Business Transformation
Més info +

Noticies relacionades

FOODTURE BARCELONA 2020
Més info +
El Grup IED arriba a Bilbao
Més info +
Inaugurem Point Two, un espai tecnohumanista dedicat a la investigació aplicada al disseny
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí