Curs d’Estiu en Graphic Design in Branding
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Sol·licitar informació

Curs d’Estiu en Graphic Design in Branding

Edició:

Idioma: Anglès

Duració: 3 setmanes

Data d'inici: 4 de juliol del 2022

Horari: De dilluns a divendres, de 9.30h a 15h i quatre dies a la tarde, de 15.30h a 18h

Crèdits: 10

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.100€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.100€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Summer Course en Graphic Design in Branding es centra en analitzar, comparar i crear estratègies, recursos i metodologies d’identitat visual per a imatge corporativa, marca, esdeveniments i productes, espais expositius, xarxes socials o mitjans digitals.

El disseny d’identitat visual ha evolucionat en els últims temps. Avui, les marques són dinàmiques, mutables, adaptatives i evolutives, per la qual cosa requereixen d’un plantejament estratègic i de disseny eficient.

El curs fomenta la creativitat i una nova manera de pensar per a projectar i dissenyar responsablement i amb visió de futur. Així, es treballa amb casos d’estudi i altres metodologies de projecte, així com materials, eines i tecnologies aplicades al disseny gràfic i la comunicació visual.

Libro diseñado en el Curso de Verano en Graphic Design in Branding
Projecte del Curs d'Estiu en Graphic Design in Branding

Objectius

– Introducció a les diferents etapes de producció d’un projecte de disseny i comunicació visual, orientat cap als sistemes d’identitat visual.

– Treballar amb diferents tècniques de representació, elaborar maquetes (dummies), plantejar pressupostos i comprendre la gestió del projecte, així com processos de producció i implementació del mateix.

– Explorar nous criteris de disseny, basant-se en case study i altres metodologies projectuals (Visual design thinking), analitzant les diferents solucions aportades pels estudiants sobre una mateixa problemàtica en un projecte determinat.

– Conèixer els materials, eines i estratègies, així com les tècniques i les tecnologies asso-ciades al Disseny Gràfic i la Comunicació Visual.

– Desenvolupar conceptes creatius i la capacitat de proporcionar respostes de disseny i comunicar-cació estètic-funcionals i eficaços en projectes de Branding.

– Desenvolupar habilitats per a la correcta presentació d’un projecte professional.

– Interpretar les tendències i conèixer els avenços tecnològics i d’innovació.

Metodologia

Metodologia basada en case study i altres metodologies projectuals com el Visual Design Thinking. El curs d’estiu es basa principalment en observar, analitzar, comparar, crear i desenvolupar les estratègies, recursos i metodologies en el disseny de sistemes d’identitat visual. Aplicables a la identitat corporativa, el branding, wayfinding, disseny d’esdeveniments, productes, espais expositius, social mitjana i digital mitjana.

Es fomenta la creativitat, les noves tendències del disseny i l’entrenament de la manera de pensar del dissenyador (des de la consciència), per projectar i dissenyar responsablement, amb una visió de present i futur.

Perfil de l'estudiant

Aquest curs està dirigit principalment a persones que volen iniciar-se o tenir coneixement de les
principals eines per a generar projectes de disseny i comunicació visual i tenir una base sobre els conceptes elementals del món del disseny gràfic i en particular a la identitat visual, branding i cultura de marca.

Dissenyadors d’altres àmbits, llicenciats i estudiants de Belles Arts, Comunicació, fotògrafs,
editors, publicistes, impressors, emprenedors, que vulguin aprofundir en el disseny gràfic
estratègic. Estudiants universitaris, llicenciats o diplomats en l’àmbit del Disseny Gràfic i la comunicació visual i interactiva.

Es valoraran coneixements previs d’Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign i Acrobat; en el cur-so no es realitzaran classes lectives d’aquestes eines, cada estudiant elaborarà el seu projecte amb el
programa que conegui.

Coordinador

ERIC OLIVARES

Dissenyador Gràfic. Diplomat en Il·lustració i Màster en Arts Digitals.
Premiat en la 14a Biennal Internacional de cartell a Varsòvia / Polònia i altres premis internaciona-les a Amèrica i Europa, el seu treball forma part del patrimoni de museus i institucions com el Museu del Disseny de Zurich / Suïssa, el Museu del Cartell de Varsòvia / Polònia, el Sindicat Nacional de Grafistes de París / França, la Moravian Gallery a Brno / República Txeca, la Colorado International Invitational Poster Exhibition, Colorado State University / EUA i el Museu del Disseny de Barcelona. Imparteix conferències i tallers en diversos congressos i esdeveniments internacionals, com la 22nd International Biennale of Graphic Design Brno 2006. Jurat en la 2009 Taiwan International Design Competition, la 11a Biennal, Internacional del Cartell a Mèxic 2010, La Biennal Internacional de Cartell de Bolívia BICeBé 2015, Italian Poster Biennial 2015 i La 12a Biennal Brasileira de Design Gràfic 2017. Autor del llibre “Dibuix per Dissenyadors Gràfics”, Edit. Parra-món i de diversos articles i col·laboracions en revistes i llibres especialitzats a nivell internacionals-nal. És membre del Col·lectiu tipogràfic espanyol “lletraferits”.
www.linkedin.com/in/eric-olivares-lira-63486b21

Altres Cursos Relacionats

CSP en Disseny Gràfic
Més info +

Noticies relacionades

FOODTURE BARCELONA 2020
Més info +
El Grup IED arriba a Bilbao
Més info +
Inaugurem Point Two, un espai tecnohumanista dedicat a la investigació aplicada al disseny
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat