Curs d’estiu en Global Design – Junior
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

Sol·licitar informació

Curs d’estiu en Global Design – Junior

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 2 setmanes

Data d'inici: Juny del 2023

Horari: Dilluns a divendres, de 9.30h a 14.30h

Crèdits: 5*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 1.200€ (Taxa de matrícula 400€ + taxa de curs 800€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Summer Course Junior en Global Design convida a descobrir diferents àrees del disseny (producte, interiors i gràfic) i investigar en processos creatius afins a aquestes disciplines.

Es configura com una immersió en les diferents disciplines de disseny des de les eines i recursos propis. També s’exploren diferents tècniques i llenguatges : poètica, visual, plàstica, escultòrica, teatral i musical. 

El programa promou la motivació i l’autoconeixement. Per a això, l’estudiant disposa d’un espai on crear vincles i compartir les pròpies idees, incidint en l’observació, recerca, associació de conceptes, lògica i comunicació. Tots els exercicis es tanquen construint un projecte individual i un altre en grup.

Estudiantes creando diseños en el Curso Junior de Verano en Global Design
Curs Junior d'estiu en Global Design

Objectius

El curs s’entén com una aportació de motivació, de confiança i d’autoconeixement, amb la intenció que cada alumne incorpori aquestes experiències a la seva trajectòria acadèmica i a la seva vida personal. Al mateix temps, s’aprèn a entendre com pensen i treballen els diferents dissenyadors segons el seu camp d’actuació.

El pla d’estudis està pensat per construir un espai des d’on crear vincles i compartir els trets diferencials de cadascun. També aporta els coneixements tècnics suficients perquè cada alumne desenvolupi les seves pròpies idees a partir d’un procés de disseny on es dóna a entendre la importància de l’observació, la recerca, l’associació de conceptes, la lògica i la importància de la comunicació, sigui quina sigui la disciplina escollida.

Metodologia

El curs està pensat com una immersió en les diferents disciplines del disseny, explorant amb eines i recursos propis de cadascuna d’elles. S’indaguen diferents tècniques i llenguatges des d’una perspectiva global: poètica, visual, plàstica, escultòrica, teatral i musical. Tots els exercicis es tanquen materialitzant la vivència, i l’últim dia el grup construeix conjuntament una obra en la qual es barregen eines i coneixements del món del disseny i l’art.

Perfil de l'estudiant

Estudiants entre 15 i 18 anys que han de valorar com continuar la seva formació acadèmica i tenen interès en iniciar-se en les diferents disciplines del disseny. Joves que senten que tenen actituds creatives o artístiques que no estan desenvolupant però que voldrien explorar. Joves amb dificultat escolar o falta de motivació, que volen definir-se, aprendre a organitzar-se i gaudir aprenent.

COORDINACIÓ

DAVID ORTEGA GÓMEZ

És graduat en Disseny d’Interiors i disposa d’un estudi dedicat al disseny gràfic, al disseny industrial i, de manera destacada, al disseny d’interiors.

Compagina la feina de l’estudi amb la docència i, des de 2006, és professor a l’IED Barcelona. Recentment, ha publicat el llibre Dibujo a mano alzada para diseñadores de interiores, per a l’Editorial Parramón. Des de 2011 exerceix com a vicepresident del Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya (CODIC).

En els últims anys s’interessa per tot allò que tingui a veure amb la creativitat, potenciant les capacitats interiors de cada individu i impartint classes a instituts, centres artístics i empreses.

Altres Cursos Relacionats

CSP en Assessoria d'Imatge i Personal Shopper
Més info +

Noticies relacionades

FOODTURE BARCELONA 2020
Més info +
El Grup IED arriba a Bilbao
Més info +
Saló de l’Ensenyament – IED Barcelona
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat