Curs d’Estiu en Global Design (English) – Junior
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Sol·licitar informació

Curs d’Estiu en Global Design (English) – Junior

Edició:

Idioma: Anglès

Duració: 2 setmanes

Data d'inici: Juliol 2023

Horari: Dilluns a divendres, de 9.30 a 14.30h

Crèdits: 5*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 1.200€ (Taxa de matrícula 400€ + taxa de curs 800€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Summer Course Junior en Global Design proposa descobrir diferents àrees del disseny (producte, interiors i gràfic) i investigar en processos creatius afins a aquestes disciplines.

El programa promou la motivació i l’autoconeixement, amb la intenció que cada estudiant incorpori les experiències adquirides en la seva vida acadèmica i personal. Per a això, disposa d’un espai on crear vincles i compartir les pròpies idees, incidint en l’observació, recerca, associació de conceptes, lògica i comunicació.

El programa es configura com una immersió en les diferents disciplines de disseny des de les eines i recursos propis. Així mateix, s’exploren diferents tècniques i llenguatges des d’una perspectiva global: poètica, visual, plàstica, escultòrica, teatral i musical. Tots els exercicis es tanquen construint un projecte individual i un altre en grup.

Estudiantes mirando proyectos del Summer Junior Course in Global Design in English
Curs Junior d'Estiu en Global Design

Objectius

El curs s’entén com una aportació de motivació, de confiança, d’autoconeixement, amb la intenció que cada alumne incorpori aquestes experiències en la seva trajectòria acadèmica i en la seva vida personal, comprenent alhora com pensen i treballen els diferents dissenyadors segons el seu camp d’actuació.

El pla d’estudis està pensat per construir un espai des d’on crear vincles i compartir els trets diferencials de cada alumne. S’aporten els coneixements tècnics i eines perquè cada estudiant desenvolupi les seves pròpies idees i les sàpiga expressar.

Es traça un procés de disseny on es dóna a entendre la importància de l’observació, la investigació, l’associació de conceptes, la lògica i la comunicació en cada disciplina.

Metodologia

El programa s’enfoca com una immersió en les diferents disciplines del disseny, explorant cadascuna d’elles amb eines i recursos propis.

D’altra banda, s’indaguen diferents tècniques i llenguatges des d’una perspectiva global: poètica, visual, plàstica, escultòrica, teatral i musical.

Tots els exercicis es tanquen materialitzant la vivència i, l’últim dia, se li demana al grup que barregi eines i coneixements del món del disseny i de l’art.

Coneixements adquirits

– Adquirir mecanismes d’observació i d’anàlisi

– Obtenir recursos per materialitzar les seves idees

– Immersió en un projecte interdisciplinari de disseny

– Capacitat d’organitzar les pròpies idees, per pensar i comunicar-les de manera més eficaç

– Aprendre a expressar-se a través de diferents tècniques

Perfil de l'estudiant

Estudiants entre 15 i 18 anys que es troben valorant com continuar la seva formació acadèmica i tenen interès en iniciar-se en les diferents disciplines del disseny.

Per a aquells joves que senten que tenen aptituds creatives o artístiques que no estan desenvolupant però els ve de gust explorar.

Per a aquells altres joves amb dificultat escolar o falta de motivació, que volen definir-se, aprendre a organitzar-se i a gaudir a través de la formació.

COORDINACIÓ

DAVID ORTEGA GÓMEZ

Docent i dissenyador. És graduat en Disseny d’Interiors i disposa d’un estudi dedicat al disseny gràfic, al disseny industrial i, de manera destacada, al disseny d’interiors.

Compagina la feina de l’estudi amb la docència i, des de 2006, és professor a l’IED Barcelona. Recentment, ha publicat el llibre Dibujo a mano alzada para diseñadores de interiores, per a l’Editorial Parramón. Des de 2011 exerceix com a vicepresident del Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya (CODIC). En els últims anys s’interessa per tot allò que tingui a veure amb la creativitat, potenciant les capacitats interiors de cada individu i impartint classes a instituts, centres artístics i empreses.

 

 

Altres Cursos Relacionats

Curs d'estiu en Disseny de Moda - Junior
Més info +
Curs d'estiu en Disseny Gràfic
Més info +
Curs d'estiu en Disseny de Joies
Més info +

Noticies relacionades

FOODTURE BARCELONA 2020
Més info +
El Grup IED arriba a Bilbao
Més info +
(NO FUNCIONA) Saló de l’Ensenyament – IED Barcelona
Més info +







Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


















Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat