Curs d’estiu en Fashion Design (English) – Junior
EXPLORE IED BARCELONA
 

Curs d’estiu en Fashion Design (English) – Junior

Edició:

Idioma: Anglès

Duració: 2 setmanes

Data d'inici: Juliol de 2023

Horari: Dilluns a divendres, de 9.30 a 14.30h

Crèdits: 5*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 1.200€ (Taxa de matrícula 400€ + taxa de curs 800€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El món de la moda és un sector en continua expansió que aporta moltes possibilitats a diferents perfils professionals. Per això, no és únicament un àmbit interessant i atractiu, sinó també una oportunitat real per a trobar feina. Molts joves tenen molt clar que volen dedicar-se al disseny de moda i altres, en canvi, dubten entre diferents opcions dins d’aquest sector.

El Curs d’estiu Junior en Disseny de Moda està dirigit a joves estudiants, que volen convertir-se en dissenyadors de moda (aquest curs els ofereix un coneixement més específic dels diferents passos del procés de disseny), així com a aquells altres que encara no hagin decidit l’itinerari professional que van a seguir i desitjan adquirir experiència en el món del disseny.

Objectius

El curs s’entén com un aport de motivació, de confiança, d’autoconeixement, amb la intenció de que cada alumne incorpori aquestes experiències en la seva trajectòria acadèmica i en la seva vida personal, comprenent al mateix temps com pensen i treballen els diferents dissenyadors.

El pla d’estudis està pensat per a construir un espai des d’on crear vincles i compartir els trets diferencials de cada alumne. S’aporten els coneixements tècnics i eines per a que cada estudiant desenvolupi les seves pròpies idees i les sàpiga expressar.

Es traça un procés de disseny on es dóna a entendre la importància de l’observació, la investigació, l’associació de conceptes, la lògica i la comunicació per a desenvolupar un concepte. El desenvolupament permet posar en pràctica la investigació, l’experimentació, el modelatge i diferents tècniques de representació. Es crearà un sketch book que reflectirà tot el procés creatiu i amb aquest material es realitzarà un portafoli.

Metodologia

El curs s’estructura com una immersió en el món del disseny de la moda. És un curs molt pràctic en el qual cada alumne realitza diferents exercicis per entendre quines característiques i eines necessita un dissenyador per fer una col·lecció. Els alumnes no només han de dedicar el temps de classe als exercicis, sinó que també hauran de treballar en investigació i desenvolupament del disseny per poder dur a terme el projecte. 

Coneixements adquirits 

– Adquirir mecanismes d’observació i d’anàlisi 

– Desenvolupar tècniques d’investigació i experimentació referents a la moda 

– Obtenir recursos per materialitzar les seves idees 

– Submergir-se en un projecte de disseny de moda 

– Adquirir la capacitat d’organitzar les seves pròpies idees i comunicar-les de manera més eficaç 

– Aprendre a expressar-se a través de diferents tècniques

Perfil de l'estudiant

Estudiants entre 15 i 18 anys que es troben valorant com continuar la seva formació acadèmica i tenen interès en iniciar-se en les diferents disciplines del disseny. 

Per a aquells joves que senten que tenen aptituds creatives o artístiques relacionades amb el sector de la moda i que volen conèixer la realitat professional de primera mà per part dels professors que impartiran el curs i, a més, potenciar i enriquir aquestes actituds i confrontar-les amb altres joves.

COORDINACIÓ

FABRICIO PÉREZ MARTÍNEZ 

Va cursar els seus estudis a l’Institut de la Moda a Barcelona i en l’École de la Chambre de la Haute Couture de París. El 1995 va completar la seva formació en Disseny i creació de Patronatge Industrial a l’American Mitchell Designing School de Barcelona. L’any 1997, juntament amb seu soci, va crear llamazares y de delgado, dissenyant i produint 2 col·leccions a l’any per a dona i home des de llavors.

L’any 2006, es va vincular com a docent a l’IED, on imparteix classes de patronatge d’home per als cursos de Disseny de Moda i Fashion Design; des de 2011, imparteix l’assignatura de Men Collection i des de 2012, col·labora amb el projecte Colección Hombre. Actualment, és el Coordinador del BA Fashion Design del centre.

Altres Cursos Relacionats

Curs d'estiu en Disseny de Moda - Junior
Més info +
Curs d'estiu en Global Design - Junior
Més info +
Curs d'Estiu en Global Design (English) - Junior
Més info +

Noticies relacionades

L’IED va tanca la 080 Barcelona Fashion
Més info +
JUNE IS DESIGN, JUNE IS IED
Més info +
Fashioners of the World 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat