Curs d’Estiu en Creative Methodology in Fashion Design
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

Sol·licitar informació

Curs d’Estiu en Creative Methodology in Fashion Design

Edició:

Idioma: Anglès

Duració: 3 setmanes

Data d'inici: Juliol de 2023

Horari: De dilluns a divendres, de 9.30h a 15.00h + quatre tardes de 15.30h a 18.00h

Crèdits: 10

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.150€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.150€). Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Summer Course en Creative Methodology in Fashion Design proporciona una metodologia creativa per a obtenir una visió diferent de la creació de col·leccions, potenciant el propi univers creatiu sense perdre de vista un enfocament íntimament lligat a la moda i a l’alta costura.

El curs inclou treballs en grup, visites especials, la preparació d’una impressió personal per a la peça definitiva, la utilització de l’esbós com a eina destacada i una recerca al voltant d’una col·lecció amb l’opció d’elaborar una peça en 3D.

fashion-design-research
Curs d'Estiu en Fashion Design Research

Objectius

– Generar curiositat per l’univers creatiu propi.

– Inculcar una metodologia creativa per enriquir les investigacions, aconseguint l’inusual.

– Aportar coneixements sobre les diferents eines de la moda, com ara els esbossos, per aprendre a ordenar les idees de forma professional.

– Ensenyar a aconseguir, mitjançant el sorprenent món de les impressions, una impressió molt personal i lliure per a incloure-la en la col·lecció.

– Donar llibertat a l’alumnat per a l’elaboració d’una peça final mitjançant tècniques com el drapejat (moulage).

Metodologia

A través del curs d’estiu tenim l’oportunitat de conèixer el propi univers creatiu que a nivell personal ens fa únics i diferents a la resta, utilitzant diferents mètodes i exercicis. S’inclou un mistery trip per enaltir i fer més extensa la investigació.
 
Practiquem la tècnica del moulage de forma desenfadada i apliquem mètodes per començar a crear una col·lecció pròpia enriquint la investigació amb estampats o brodats.
 
Posem sempre èmfasi en crear una col·lecció personal, única i sobretot orientada a la manera professional, per això alguns exercicis es realitzen en grup, ja que a la moda de luxe el treball es desenvolupa en equip i totes les baules enriqueixen la peça final.

Perfil de l'estudiant

Aquest curs va dirigit a professionals o estudiants de diferents àmbits relacionats amb el disseny amb interès en rebre una aproximació als processos de recerca de la moda. També està obert a totes aquelles persones que senten fascinació pel món de la moda i estan disposades a viure una experiència única.

Sortides Laborals

El caràcter introductori del curs facilita la utilització i adaptació del seu contingut a diferents sortides professionals atenent al perfil i a l’experiència prèvia de l’alumnat.

Coordinació

ARTURO MARTÍNEZ

Llicenciat en Publicitat. Disseny de Moda a Barcelona. Màster Intensiu en Disseny de Moda a l’IFM (Institut Francès de la Moda). Després de la seva experiència en diferents firmes de París (com Alexis Marilee i Steffie Christiaens), va decidir crear Martínez Lierah juntament amb Daniel Lierah, i el 2013 van obtenir el premi a la Millor Col·lecció al 080 Barcelona Fashion Week. Després d’haver aconseguit comercialitzar la seva signatura a tot el món, van decidir ampliar la seva experiència a París. Treballa en l’actualitat en un estudi amb seu a París per firmes com Céline, Dior, Acne Studios, Mugler, Saint Laurent, Balmain i algunes d’alta costura com Ralph i Russo o Stéphane Rolland, el que li ha permès assolir el savoir faire de les firmes de luxe en el món de la moda. Així mateix, des de fa tres anys, imparteix classes tant en la llicenciatura com en el grau de Disseny de Moda.


DANIEL Lierah

Llicenciat en Disseny de Moda a Mèxic, ha estudiat diversos cursos a l’IED Barcelona. Màster Intensiu en Disseny de Moda a l’IFM (Institut Francès de la Moda) Amb posterioritat, va crear Martínez Lierah juntament amb Arturo Martínez, i van obtenir el 2013 el premi a la Millor Col·lecció al 080 Barcelona Fashion Week. Després d’haver aconseguit comercialitzar la seva signatura a tot el món, van decidir ampliar la seva experiència a París. Treballa en l’actualitat en Rick Owens com a director d’operacions a França, el que li permet gaudir de l’autèntic gust i experiència d’una de les firmes de luxe més singulars. Així mateix, des de fa tres anys, imparteix classes tant en la llicenciatura com en el grau de Disseny de Moda.

CRÈDITS

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

Master en Màrqueting i Comunicació de la Moda - Octubre
Més info +

Noticies relacionades

FOODTURE BARCELONA 2020
Més info +
El Grup IED arriba a Bilbao
Més info +
Saló de l’Ensenyament – IED Barcelona
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat