Curs d’Estiu en Creative Methodology in Fashion Design
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

Sol·licitar informació

Curs d’Estiu en Creative Methodology in Fashion Design

Edició:

Idioma: Anglès

Duració: 3 setmanes

Data d'inici: 5 de juliol de 2021

Horari: De dilluns a divendres, de 9.30h a 15.00h + quatre tardes de 15.30h a 18.00h

Crèdits: 10

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.100€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.100€). Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Summer Course en Creative Methodology in Fashion Design proporciona una metodologia creativa per a obtenir una visió diferent de la creació de col·leccions, potenciant el propi univers creatiu sense perdre de vista un enfocament íntimament lligat a la moda i a l’alta costura.

El curs inclou treballs en grup, visites especials, la preparació d’una impressió personal per a la peça definitiva, la utilització de l’esbós com a eina destacada i una recerca al voltant d’una col·lecció amb l’opció d’elaborar una peça en 3D.

fashion-design-research
Curs d'Estiu en Fashion Design Research

Objectius

– Generar curiositat per l’univers creatiu propi.

– Inculcar una metodologia creativa per enriquir les investigacions, aconseguint l’inusual.

– Aportar coneixements sobre les diferents eines de la moda, com ara els esbossos, per aprendre a ordenar les idees de forma professional.

– Ensenyar a aconseguir, mitjançant el sorprenent món de les impressions, una impressió molt personal i lliure per a incloure-la en la col·lecció.

– Donar llibertat a l’alumnat per a l’elaboració d’una peça final mitjançant tècniques com el drapejat (moulage).

Metodologia

A través del curs d’estiu tenim l’oportunitat de conèixer el propi univers creatiu que a nivell personal ens fa únics i diferents a la resta, utilitzant diferents mètodes i exercicis. S’inclou un mistery trip per enaltir i fer més extensa la investigació.
 
Practiquem la tècnica del moulage de forma desenfadada i apliquem mètodes per començar a crear una col·lecció pròpia enriquint la investigació amb estampats o brodats.
 
Posem sempre èmfasi en crear una col·lecció personal, única i sobretot orientada a la manera professional, per això alguns exercicis es realitzen en grup, ja que a la moda de luxe el treball es desenvolupa en equip i totes les baules enriqueixen la peça final.

Perfil de l'estudiant

Aquest curs va dirigit a professionals o estudiants de diferents àmbits relacionats amb el disseny amb interès en rebre una aproximació als processos de recerca de la moda. També està obert a totes aquelles persones que senten fascinació pel món de la moda i estan disposades a viure una experiència única.

Sortides Laborals

El caràcter introductori del curs facilita la utilització i adaptació del seu contingut a diferents sortides professionals atenent al perfil i a l’experiència prèvia de l’alumnat.

Coordinador

ARTURO MARTÍNEZ

Llicenciat en Publicitat. Disseny de Moda a Barcelona. Màster Intensiu en Disseny de Moda a l’IFM (Institut Francès de la Moda). Després de la seva experiència en diferents firmes de París (com Alexis Marilee i Steffie Christiaens), va decidir crear Martínez Lierah juntament amb Daniel Lierah, i el 2013 van obtenir el premi a la Millor Col·lecció al 080 Barcelona Fashion Week. Després d’haver aconseguit comercialitzar la seva signatura a tot el món, van decidir ampliar la seva experiència a París. Treballa en l’actualitat en un estudi amb seu a París per firmes com Céline, Dior, Acne Studios, Mugler, Saint Laurent, Balmain i algunes d’alta costura com Ralph i Russo o Stéphane Rolland, el que li ha permès assolir el savoir faire de les firmes de luxe en el món de la moda. Així mateix, des de fa tres anys, imparteix classes tant en la llicenciatura com en el grau de Disseny de Moda.


DANIEL Lierah

Llicenciat en Disseny de Moda a Mèxic, ha estudiat diversos cursos a l’IED Barcelona. Màster Intensiu en Disseny de Moda a l’IFM (Institut Francès de la Moda) Amb posterioritat, va crear Martínez Lierah juntament amb Arturo Martínez, i van obtenir el 2013 el premi a la Millor Col·lecció al 080 Barcelona Fashion Week. Després d’haver aconseguit comercialitzar la seva signatura a tot el món, van decidir ampliar la seva experiència a París. Treballa en l’actualitat en Rick Owens com a director d’operacions a França, el que li permet gaudir de l’autèntic gust i experiència d’una de les firmes de luxe més singulars. Així mateix, des de fa tres anys, imparteix classes tant en la llicenciatura com en el grau de Disseny de Moda.

Altres Cursos Relacionats

Postgrau en Trends Research
Més info +
Curs d'Estiu en Future Materials in Fashion
Més info +
Master en Màrqueting i Comunicació de la Moda - Setembre
Més info +

Noticies relacionades

FOODTURE BARCELONA 2020
Més info +
El Grup IED arriba a Bilbao
Més info +
Inaugurem Point Two, un espai tecnohumanista dedicat a la investigació aplicada al disseny
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí