Curs d’estiu en UX Writing
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: HAPPY HOUR | Visual

PROJECTE: HAPPY HOUR

Sol·licitar informació

Curs d’estiu en UX Writing

Edició:

Idioma: Anglès

Duració: 3 setmanes

Data d'inici: juliol de 2023

Horari: De dilluns a divendres, de 9.30 a 15.00 hores, incloses quatre tardes, de 15.30 a 18.00 hores

Crèdits: 10*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.150€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.150€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

Hem perdut la por a la pàgina en blanc i entenem que el contingut no és només allò que s’escriu; el contingut també és disseny. Som responsables de fer que els productes i serveis siguin comprensibles i atractius per a garantir un diàleg significatiu entre aquests i les persones.

El Summer Course en UX Writing ensenya que el contingut no pot entendre’s com una entitat aïllada a l’hora de dissenyar una experiència. Està en el cor del procés i es connecta amb cada element que comprèn una experiència. El disseny de contingut és sobre com comptar un producte, però al mateix temps facilita les decisions i modula les emocions. Per què no comencem a valorar-ho?

Objectius

– Oferir als dissenyadors eines per a crear contingut de qualitat, adequat a la nova realitat multiexperiencial.

– Reforçar i enriquir el missatge incloent-lo en el procés de disseny i adaptant-lo a cada usuari i cada plataforma. Per tant, és important saber qui és el lector final del nostre missatge.

– Revaloritzar l’escriptura i reconèixer estils, triant el més adequat a cada situació.

– Estudiar les regles generals de llegibilitat de continguts en interfícies visuals aplicant els principis bàsics d’UX Writing en el disseny d’experiències.

Metodologia

El curs UX Writing ofereix 3 setmanes de tallers pràctics centrats en tècniques d’escriptura i narrativa, descobrint els diversos estils utilitzats en la nova realitat multiexperiencial i adaptant-los a usuaris i plataformes.

El seguiment el duen a terme experts en el sector, que aporten eines per a cada etapa del procés de creació de continguts. Es presenten diversos estudis de casos de diferents marques per a comprendre els diferents tipus de missatges.

Perfil de l'estudiant

Curs avançat dirigit a dissenyadors de diverses disciplines (producte, moda, visual o interiors), aportant a tots els creatius un valor afegit per a crear continguts de qualitat aptes per a noves plataformes.

Sortides Laborals

El curs ofereix als estudiants una formació completa per a ajudar-los a reforçar el contingut de tota mena de projectes agregant valor a equips interdisciplinaris o treballant de manera independent. Els estudiants també poden unir-se a equips de consultoria de marca en departaments o agències. Entrena per a ser un dissenyador d’experiències de contingut.

COORDINACIÓ

Jorge Márquez, Head of Experience Design EU, Everis. 

Marc Ustrell, Lead UX Writer, Everis. 

CRÈDITS

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

Curs d'Estiu en Graphic Design in Branding
Més info +
Master en Interaction Design
Més info +
CSP en Disseny Gràfic
Més info +
Master en Design for Virtual Reality
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat