Curs d’Estiu en Tècniques de Dibuix i Esbós per a Dissenyadors
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: EACH VIEW HAS A STORY TO REVEAL | Visual

PROJECTE: EACH VIEW HAS A STORY TO REVEAL

Sol·licitar informació

Curs d’Estiu en Tècniques de Dibuix i Esbós per a Dissenyadors

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 3 setmanes

Data d'inici: juliol de 2023

Horari: De dilluns a divendres, de 9.30 a 15:00h, i 4 tardes, de 15.30 a 18:00h

Crèdits: 10*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.150€ (Taxa de matrícula 1000€ + taxa de curs 2.150€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El dibuix forma part del procés d’un dissenyador. Amb el curs de Tècniques de Dibuix i Esbós per a Dissenyadors, i de la mà d’un il·lustrador, es pretén donar les eines per a introduir la figura humana tant en un espai com en una acció concreta i així afavorir la comunicació del projecte.

A més de la necessitat de reforçar i agilitar el dibuix a mà alçada, s’aporten combinacions amb programari 2D i 3D i es plantegen tècniques de storytelling per a crear escenes que puguin explicar el contingut del projecte.

Objectius

L’objectiu del curs d’estiu és posar en marxa un sistema cognitiu que permeti a l’alumne aprendre coneixements gràfics amb eines bàsiques (en 2D i en 3D) i aprofitar-los en els processos de creació de la seva pròpia obra. 

Es toquen els software imprescindibles per a desenvolupar projectes gràfics (Adobe Photoshop, Sketchup, Procreate), les tècniques de presentació i elaboració de storyboard, la creació d’un procés gràfic d’un storytelling, producció i postproducció.

Metodologia

El curs es basa principalment a simular en aula un estudi professional on es realitzen diferents projectes basats en brífings semirreals i reals elaborats per empreses. Aquests exercicis serviran per a practicar i entendre a tots els agents involucrats i així desenvolupar la capacitat creativa i enfrontar-se als diversos encàrrecs del sector. 

A més d’assignatures teòriques i pràctiques, el programa inclou assignatures que fomenten la creativitat i entrenen a la manera de pensar i projectar pròpia d’un dissenyador.

Perfil de l'estudiant

Aquest curs està dirigit a tots el que desitgen tenir coneixement de com manejar una figura humana en un espai perspectiu, aprendre com dibuixar una perspectiva amb múltiples punts de fugida o objectes en un ambient apte per a una figura humana en moviment i les seves principals eines, així com generar projectes gràfics i tenir una base sobre els conceptes elementals del món del disseny gràfic. 

Dissenyadors d’altres àmbits, llicenciats i estudiants de Belles arts i Comunicació Audiovisual, fotògrafs, dibuixants, il·lustradors, publicistes, concept artists, videomakers, youtubers.

Sortides Laborals

En acabar el curs i en funció del perfil i l’experiència prèvia dels estudiants, una de les possibles sortides professionals és la de dissenyador amb capacitat de dibuix.

COORDINACIÓ

CLAUDIO STASSI

Nascut l’any 1978 a Palerm, viu i treballa a Barcelona. Ha publicat per a nombroses editorials italianes i estrangeres. Per a Sergio Bonelli Editore, dibuixa en les sèries Dylan Dog i Dampyr. En 2007 publica “Brancaccio. Historias de la mafia cotidiana”, escrita per Giovanni Di Gregorio, i gana el Premi Micheluzzi i el Premi Boscarato.

La seva novel·la gràfica “Por esto me llamo Giovanni”, publicada per Rizzoli, ja està en la seva cinquena edició. Amb Lucca Enoch va crear “La Banda Stern” en 2013, un llibre que ha estat traduït a quatre idiomes. El seu últim treball, “Rosario. Amor y muerte”, basat en textos de Carlos Sampayo, va ser publicat a França i Itàlia. Per a Planeta Comic pública “La ciudad de los prodigios” i “Nada”, els dos títols són adaptacions de les dues novel·les d’Eduardo Mendoza i Carmen Laforet respectivament.

CRÈDITS

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

CSP en Disseny Gràfic
Més info +
Curs d'estiu en Disseny Gràfic
Més info +
El Procés Creatiu en Disseny Gràfic
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat