Curs d’Estiu en Retail Design for Entertainment
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FREQUENZA | Design

PROJECTE: FREQUENZA

Sol·licitar informació

Curs d’Estiu en Retail Design for Entertainment

Edició:

Idioma: Anglès

Duració: 3 setmanes

Data d'inici: 4 de juliol de 2022

Horari: De dilluns a divendres, de 9.30 aa 15h, i quatre tardes, de 15.30 a 18h

Crèdits: 10*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.100€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.100€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Curs d’Estiu en Retail Design for Entertainment ofereix un complet recorregut general per una experiència de compra, centrant-se en les quatre àrees principals per a crear-la: espai, marca, tecnologia i persona. 

Els estudiants descobreixen i exploren les nombroses interconnexions entre aquestes quatre àrees per a adquirir una comprensió actualitzada de les tendències, disciplines i estratègies que han d’aplicar-se al comerç minorista entre cinc i deu anys vista.

Projecte d'espai comercial, per Haeun Lee

Objectius

– Descobrir les interconnexions entre l’espai, la marca, la tecnologia i la persona a l’hora de dissenyar un espai retail.  

– Explorar aquestes interconnexions per a adquirir coneixements al voltant de les tendències, disciplines i estratègies que s’aplicaran al comerç minorista en un futur pròxim.

– Conèixer aspectes relacionats amb compromís social, arquitectura immersiva o embedded interactivity, cada vegada més rellevants per al bon disseny d’interiors en botigues.

Metodologia

El curs combina seminaris amb tallers , visites i exercicis pràctics. 

Professionals de diverses àrees relacionades amb el contingut del programa comparteixen la seva experiència per a mostrar com es pot aplicar el disseny en el camp del comerç minorista.

El curs també inclou interessants estudis de cas i altres escenaris d’aplicació per a analitzar les solucions aplicades i suggerir possibles millores.

Perfil de l'estudiant

Aquest curs està dirigit a tots els professionals implicats en la planificació, disseny o gestió d’espais de retail , així com altres professionals interessats a atreure audiències per a altres fins.

Està pensat per a perfils en les següents àrees:

– Disseny espacial: arquitectes, interioristes, dissenyadors minoristes, dissenyadors de punts de venda, creadors d’aparadors, dissenyadors gràfics, etc.

– Màrqueting i vendes: gerents minoristes, executius de comptes, estrategs de marca,  gerents de servei al client, etc.

Sortides Laborals

Aquest curs ofereix als estudiants una completa formació per a ajudar-los a emprendre tot tipus de projectes relacionats amb el món del disseny d’espais retail, aportant valor en equips interdisciplinaris, tant en estudis d’arquitectura i interiorisme com treballant de manera independent.

Els estudiants també poden unir-se a equips d’assessorament a marques en departaments de la pròpia empresa o en agències.

COORDINACIÓ

MARC AYALA

Dissenyador narratiu amb ampli bagatge en disseny experiencial i disseny expositiu. Sota la seva marca MAAY, ajuda a altres marques a connectar-se amb els seus clients a través d’experiències com a campanyes de comunicació de viatges, exhibicions pop-up, exposicions permanents, disseny d’estands, etc. 

www.maay.pro

Altres Cursos Relacionats

Master en Interior Design for Commercial Spaces and Retail
Més info +
CSP en Disseny d'Espais Interiors Contemporanis
Més info +
Master en Disseny d'Interiors per a Hotels i Espais Gastronòmics
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat