Curs d’Estiu en Retail Design for Entertainment
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FREQUENZA | Design

PROJECTE: FREQUENZA

Sol·licitar informació

Curs d’Estiu en Retail Design for Entertainment

Edició:

Idioma: Anglès

Duració: 3 setmanes

Data d'inici: juliol de 2023

Horari: De dilluns a divendres, de 9.30 aa 15h, i quatre tardes, de 15.30 a 18h

Crèdits: 10*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.150€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.150€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Curs d’Estiu en Retail Design for Entertainment ofereix un complet recorregut general per una experiència de compra, centrant-se en les quatre àrees principals per a crear-la: espai, marca, tecnologia i persona. 

Els estudiants descobreixen i exploren les nombroses interconnexions entre aquestes quatre àrees per a adquirir una comprensió actualitzada de les tendències, disciplines i estratègies que han d’aplicar-se al comerç minorista entre cinc i deu anys vista.

Projecte d'espai comercial, per Haeun Lee

Objectius

– Descobrir les interconnexions entre l’espai, la marca, la tecnologia i la persona a l’hora de dissenyar un espai retail.  

– Explorar aquestes interconnexions per a adquirir coneixements al voltant de les tendències, disciplines i estratègies que s’aplicaran al comerç minorista en un futur pròxim.

– Conèixer aspectes relacionats amb compromís social, arquitectura immersiva o embedded interactivity, cada vegada més rellevants per al bon disseny d’interiors en botigues.

Metodologia

El curs combina seminaris amb tallers , visites i exercicis pràctics. 

Professionals de diverses àrees relacionades amb el contingut del programa comparteixen la seva experiència per a mostrar com es pot aplicar el disseny en el camp del comerç minorista.

El curs també inclou interessants estudis de cas i altres escenaris d’aplicació per a analitzar les solucions aplicades i suggerir possibles millores.

Perfil de l'estudiant

Aquest curs està dirigit a tots els professionals implicats en la planificació, disseny o gestió d’espais de retail , així com altres professionals interessats a atreure audiències per a altres fins.

Està pensat per a perfils en les següents àrees:

– Disseny espacial: arquitectes, interioristes, dissenyadors minoristes, dissenyadors de punts de venda, creadors d’aparadors, dissenyadors gràfics, etc.

– Màrqueting i vendes: gerents minoristes, executius de comptes, estrategs de marca,  gerents de servei al client, etc.

Sortides Laborals

Aquest curs ofereix als estudiants una completa formació per a ajudar-los a emprendre tot tipus de projectes relacionats amb el món del disseny d’espais retail, aportant valor en equips interdisciplinaris, tant en estudis d’arquitectura i interiorisme com treballant de manera independent.

Els estudiants també poden unir-se a equips d’assessorament a marques en departaments de la pròpia empresa o en agències.

COORDINACIÓ

MARC AYALA

Dissenyador narratiu amb ampli bagatge en disseny experiencial i disseny expositiu. Sota la seva marca MAAY, ajuda a altres marques a connectar-se amb els seus clients a través d’experiències com a campanyes de comunicació de viatges, exhibicions pop-up, exposicions permanents, disseny d’estands, etc. 

www.maay.pro

CRÈDITS

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

Master en Interior Design for Commercial Spaces and Retail
Més info +
CSP en Disseny d'Espais Interiors Contemporanis
Més info +
Master en Disseny d'Interiors per a Hotels i Espais Gastronòmics
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat